Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir nu crede că Mutu va ajunge cel mai bun fotbalist român din istorie

Dumitru Dragomir nu crede că Mutu va ajunge cel mai bun fotbalist român din istorie

Dumitru Dragomir nu crede că Mutu va ajunge cel mai bun fotbalist român din istorie
15 Dec 2008   •   16:07

Ajuns la 99 de goluri marcate în toate competiţiile în Italia, Adrian Mutu arată că vrea să facă istorie. Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este convins că numai un jucător valoros ar putea spera la 100 de goluri marcate în Italia, dar nu crede că piteşteanul poate ajunge cel mai bun fotbalist român care a jucat vreodată.
Şeful Ligii a declarat luni, pentru NewsIn: "Bravo lui că se apropie de 100 de goluri în Italia. Este un mare fotbalist şi ar trebui să fim mândri că suntem români. Momentan, Mutu este cel mai valoros fotbalist român, dar nu cred că va fi cel mai bun fotbalist român din toate timpurile".
?Oracolul din Bălceşti? face şi o previziune pesimistă, fiind neîncrezător că tinerii jucători din ziua de azi vor putea rezista tentaţiilor cluburilor de noapte şi vor putea ajunge mai buni decât este Adrian Mutu. Singurele oaze de speranţă sunt, pentru Dragomir, Craiova şi Piteşti, cunoscute pentru numărul mare de fotbalişti tineri talentaţi pe care îi cresc.
Mutu a marcat cel de-al 99-lea său gol din Italia împotriva echipei lui Walter Zenga, Catania, într-o partidă care s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru formaţia toscană.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close