Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: Nu mi-a plăcut nimic în jocul lui Dinamo, nu am văzut echipă mai slabă în ultimii 40 de ani

Dumitru Dragomir: Nu mi-a plăcut nimic în jocul lui Dinamo, nu am văzut echipă mai slabă în ultimii 40 de ani

Dumitru Dragomir: Nu mi-a plăcut nimic în jocul lui Dinamo, nu am văzut echipă mai slabă în ultimii 40 de ani
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Noi 2012   •   09:25

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat sâmbătă seară, după meciul pierdut de Dinamo, scor 0-1, în faţa formaţiei FC Vaslui, că Dario Bonetti este cel mai slab antrenor din istoria grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, precizând că nici la copii şi juniori nu a fost un tehnician mai slab.
   
"Categoric, nici la copii şi juniori nu a existat un antrenor mai slab. Nu s-a făcut totalmente de râs, mai trebuie lăsat acolo", a spus Dragomir la DigiSport.
   
El a menţionat că nu i-a plăcut nimic la echipa Dinamo, la jocul de pe Arena Naţională: "Nu mi-a plăcut nimic, nu am mai văzut echipă mai slabă în ultimii 40 de ani".
   
Formaţia Dinamo a fost învinsă sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care a jucat ultimul sfert de oră în inferioritate numerică, Luchin fiind eliminat în minutul 76. Unicul gol al partidei a fost înscris de Sânmărtean, în minutul 37.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close