Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir nu pleacă nicăieri! Şeful LPF îi sfătuieşte pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei să mănânce

Dumitru Dragomir nu pleacă nicăieri! Şeful LPF îi sfătuieşte pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei să mănânce

Dumitru Dragomir nu pleacă nicăieri! Şeful LPF îi sfătuieşte pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei să mănânce
de M.C.    |    13 Aug 2013   •   17:17

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat pentru Mediafax că nu se simte vinovat şi că nu intenţionează să demisioneze din fruntea forului pe care îl conduce.

"Dacă aş fi vinovat mi-aş da demisia. Întrucât nu sunt vinovat, nu îmi dau demisia. Îi sfătuiesc pe domnii care stau în greva foamei să înceapă să mănânce că se îmbolnăvesc şi nu are rost. Pentru că noi de aici nu plecăm, nu plecăm acasă, întrucât nu suntem vinovaţi. Dânşii trebuie să se revolte împotriva celor care au adus Rapidul în această situaţie. Nu noi i-am băgat în insolvenţă, nu noi n-am plătit jucătorii, nu noi le-am spus să nu se apere la TAS. FRF şi LPF au vrut să ajute Rapidul, nu să îl pedepsească. Şi dacă moare un om, ce, suntem noi vinovaţi? Păi mâine fac eu şi familia mea grevă împotriva cuiva că e gras. Şi să zicem că mă curăţ eu, păi e vinovat ăla care este gras?", a declarat, marţi, oficialul LPF, citat de Mediafax.

Nici protestul de luni al suporterilor rapidişti, care au pichetat sediul LPF, nu l-a deranjat pe Dumitru Dragomir. "Este legal, fiecare are dreptul să protesteze. Dacă au aprobare nu pot să le spun să nu vină a Ligă. Este normal să protesteze, că nu au dreptate asta este altceva, dar e dreptul lor. Dacă fac ceva în afara legii, va răspunde fiecare în parte", a spus şeful LPF.

În urmă cu aproape o săptămână 18 suporteri rapidişti au intrat în greva foamei la Stadionul "Valentin Stănescu" şi cer demisiile şefilor LPF şi FRF, Dumitru Dragomir, respectiv Mircea Sandu. Luni, aproximativ 70 de suporteri giuleşteni au protestat în faţa sediului LPF, având aceleaşi revendicări.

Echipa Rapid Bucureşti a fost retrogradată în Liga a II-a, după ce nu a primit licenţa, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv a obligat LPF să înscrie în campionat pe Concordia Chiajna, echipă care a retrogradat pe teren.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close