Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: Şi dacă alegeam noi grupa nu ieşea aşa. Ar trebui să luăm locul I

Dumitru Dragomir: Şi dacă alegeam noi grupa nu ieşea aşa. Ar trebui să luăm locul I

Dumitru Dragomir: Şi dacă alegeam noi grupa nu ieşea aşa. Ar trebui să luăm locul I
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2014   •   16:48
Fostul preşedintele al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că grupa României din preliminariile Euro-2016 este una uşoară şi că jucătorii tricolori ar trebui să ocupe locul I la finalul calificărilor, deoarece Grecia va pierde mai mulţi jucători după Cupa Mondială din acest an.
"Şi dacă alegeam noi grupa nu ieşea aşa. E grupă uşoară. Cea mai uşoară, aşa ceva nici nu mi-aş fi putut imagina. Ar trebui să luăm locul I pentru că grecii scot vreo 6-7 jucători acum, nu mai pot duce nici ei. După ce vin din Brazilia se retrag vreo şase de la greci. Nu însă şi Mitroglou. Cred că îl lasă în pace pe Piţurcă şi va califica echipa naţională. Nu aş fi vrut Spania. Piţurcă rămâne sigur, că nu le convine să dea atâţia bani. Riscul este prea mare, că ăla care vine, dacă nu califică echipa, ar trebui să plece şi federaţia şi antrenorul", a declarat, duminică, Dragomir, conform Mediafax.
Reprezentativa României va evolua în grupa F în preliminariile Campionatului European din 2016, în compania selecţionatelor Greciei, Ungariei, Finlandei, Irlandei de Nord şi Insulelor Feroe, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Nisa.
Primele două echipe din cele nouă grupe se vor califica la turneul final, la fel şi formaţia cel mai bine clasată pe locul trei, luând în considerare meciurile cu reprezentativele de pe locurile 1, 2, 4 şi 5 din grupele respective. Celelalte opt echipe de pe locul trei vor susţine meciuri de baraj în noiembrie 2015, pentru cele patru locuri rămase.
 

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir calificari EURO 2016 LPF
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close