Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: ?Timişoara, Craiova şi Dinamo au dezamăgit rău în acest campionat?

Dumitru Dragomir: ?Timişoara, Craiova şi Dinamo au dezamăgit rău în acest campionat?

Dumitru Dragomir: ?Timişoara, Craiova şi Dinamo au dezamăgit rău în acest campionat?
Sursa foto: dumitru dragomir
30 Mai 2010   •   14:47

Preşedintele LPF consideră că ediţia recent încheiată a Ligii I a fost una interesantă, dar în nici un caz mai spectaculoasă decât cele precedente. Dragomir consideră că suspansul din lupta pentru titlu şi cea pentru rămânerea în Liga I a fost atrăgător. Şeful de la LPF a fost dezamăgit de trei echipe în acest campionat, FC Timişoara, ?U? Craiova şi Dinamo.
"A fost o ediţie de campionat interesantă. Nu cred că a fost nici mai bună, nici mai proastă decât ultimele sezoane. A fost doar interesantă, atât la vârf, cât şi la retrogradare. Dintre echipele care au surprins plăcut ar fi Vasluiul, Oţelul Galaţi, Bistriţa şi bineînţeles CFR Cluj. De partea cealaltă, evoluţii mult sub aşteptări au avut Timişoara, Craiova şi Dinamo. CFR a meritat victoria atât în campionat, cât şi în Cupă. Au făcut investiţii, au jucători buni. Sută la sută au meritat să câştige. Cât despre finala Cupei, a fost un meci foarte bun, cu un nivel de joc ridicat. Nu mai contează cine a jucat mai bine sau mai prost. Important e rezultatul care a rămas afişat pe tabelă la final. Inter Milano a câştigat Liga Campionilor, deşi nu a arătat cel mai bun fotbal din competiţie. Cu Barcelona au jucat chiar urât, dar contează că au mers mai departe", a spus Dragomir pentru editie.ro.
Trecând la subiectul Universităţii Craiova, olteanul Dragomir crede că spiritul oamenilor din această regiune istorică este de vină pentru sezonul prost al echipei din Bănie.
"Craiova a avut un sezon slab. Putea reuşi o clasare mult mai bună dacă nu ar fi avut loc convulsiile astea care se întâmplă numai pe la noi, oltenii. De asemenea, au avut şi anumite probleme cu unii jucători valoroşi, fie că s-au accidentat, fie nu au prins un sezon foarte bun. Gângioveanu, de exemplu, a jucat foarte bine la echipa naţională de tineret, în schimb la club nu a strălucit. La Craiova, în primul rând e nevoie de un antrenor bun la echipă, pentru că jucătorii Ştiinţei sunt valoroşi, dar au nevoie de un antrenor capabil. Apoi, autorităţile locale din Craiova trebuie să creeze condiţiile necesare pentru ca Adrian Mititelu să readucă echipa pe stadionul ŤIon Oblemencoť şi să îi interzică pe huliganii care întărâtă atmosfera la jocurile de acasă. Este necesar să nu mai existe certuri şi neînţelegeri la echipă, iar patronul să facă rost de bani pentru finanţarea echipei şi se abţină de la comentariile şi certurile de pe la televiziuni", a explicat Dragomir, pentru ediţie.ro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close