Antena 3 CNN Sport Fotbal intern După ce a refuzat rezervele lui Inter, Alibec ar putea juca la Steaua

După ce a refuzat rezervele lui Inter, Alibec ar putea juca la Steaua

După ce a refuzat rezervele lui Inter, Alibec ar putea juca la Steaua
29 Iun 2009   •   13:07

Atacantul de 18 ani Denis Alibec, de la Farul Constanţa, a fost scos la vânzare de Gheorghe Bosînceanu, care vrea să îşi recupereze sumele investite în fotbal. Patronul ?rechinilor? intenţiona să se retragă, dar nu a mai făcut-o pentru că niciuna dintre persoanele interesate nu a dorit să preia echipa fără jucătorii de bază.

Unul dintre aceştia din urmă este Denis Alibec, vârful pe care Inter Milano a dorit să îl cumpere. Jucătorul a declarat însă că mai bine evoluează în divizia B, decât la rezervele campioanei Italiei, astfel că în cele din urmă el ar putea să ajungă în Ghencea. Gigi Becali, la îndemnul verilor lui, a declarat că şi-l doreşte pe constănţean, de care a auzit ?că e supertalent şi că am da lovitura cu un astfel de transfer?, scrie Gazeta Sporturilor.

La Steaua, atacantul va concura cu Kapetanos, Bogdan Stancu şi cu Romeo Surdu pentru un loc de titular. Bosînceanu se pregăteşte să-i mai vîndă şi pe: Măţel, Gerlem (amândoi aproape de Vaslui), Chico, Pătraşcu, George Curcă şi Claudiu Voiculeţ. Toţi şase sunt transferabili.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Denis Alibec Steaua Bucuresti
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close