Antena 3 CNN Sport Fotbal intern După eşecul de la Târgu Jiu, Lăcătuş se teme că Steaua ar putea pierde chiar şi Cupa UEFA. Ogăraru acuză arbitrajul

După eşecul de la Târgu Jiu, Lăcătuş se teme că Steaua ar putea pierde chiar şi Cupa UEFA. Ogăraru acuză arbitrajul

După eşecul de la Târgu Jiu, Lăcătuş se teme că Steaua ar putea pierde chiar şi Cupa UEFA. Ogăraru acuză arbitrajul
08 Apr 2009   •   10:13

Nimic nu mai merge la Steaua. Gigi Becali este arestat, suporterii sunt împărţiţi, iar marţi seară roş-albaştrii au mai ratat o şansă de a mai visa la o nouă participare în Liga Campionilor după înfrângerea în faţa Pandurilor. Mai mult decât atât, tehnicianul vicecampioanei se teme că echipa pe care o conduce ar putea rata chiar şi Cupa UEFA. ?Am făcut un joc destul de discret şi sunt sigur că dacă atitudinea noastră nu se va îmbunătăţi ne va fi greu să ne gândim chiar şi la Cupa UEFA. Nu cred că jucătorii care au jucat acest meci au un nivel scăzut, dar din păcate nu s-au ridicat la valoarea pe care o au. Nu pot spune că fotbaliştii mei au tratat de sus Pandurii pentru că nu fac aşa ceva. Am primit două goluri la două faze care nu anunţau nimic. A fost o zi nefastă pentru noi şi din moment ce Pandurii a câştigat, este un rezultat just?, a declarat ?Fiara? la finalul meciului pierdut cu 2-0 la Târgu Jiu.

Deşi Zapata a comis încă o gafă, Lăcă se abţine în a pune responsabilitatea înfrângerii pe seama goalkeeperului columbian. ?Nu cred că trebuie să facem un capăt de ţară şi să căutăm un ţap ispăşitor, cum ar fi Zapata. Ceea ce mă doare sunt greşelile unor jucători şi atitudinea unora care au crezut că simpla lor prezenţă pe teren va rezolva jocul?, a spus, dezamăgit, antrenorul formaţiei din Ghencea. De asemenea, deşi a recunoscut că elevii săi sunt afectaţi de problemele lui Gigi Becali, aceasta nu este o scuză pentru evoluţia echipei: ?Suntem afectaţi de ce s-a întâmplat dar nu cred că problemele patronului sunt motivul pentru care s-a pierdut acest joc. Conducerea tehnică şi jucătorii sunt alături de patron şi vrem să-i aducem bucurii dar, din păcate, nu reuşim?.

Fundaşul dreapta al Stelei, George Ogăraru, recunoaşte că roş-albaştrii au evoluat slab, însă a aruncat săgeţi şi către arbitrul Haţegan: ?Îmi pare rău că nu am putut să-i facem o bucurie lui Gigi Becali. Eu în general nu comentez arbitrajul, dar ceea ce s-a întâmplat în seara aceasta m-a dezgustat. Arbitrul a greşit în defavoarea noastră. A greşit şi acum, a greşit şi împotriva noastră, la Vaslui. Nu Lăcătuş este principalul vinovat, ci noi, jucătorii, pentru că noi intrăm pe teren, el ne pregăteşte bine la antrenamente. Steaua este într-o situaţie delicată şi sperăm să traversăm acest moment. În momentul acesta, trebuie să ţinem capul sus şi să mergem înainte. Nu puteam emite pretenţii în condiţiile în care am avut doar douã ocazii de a marca. Nu este o scuză faptul că patronul Gigi Becali este în puşcărie, nu căutăm scuze de acest fel?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close