Antena 3 CNN Sport Fotbal intern După victoria cu Bosnia, jucătorii naţionalei visează din nou la calificare

După victoria cu Bosnia, jucătorii naţionalei visează din nou la calificare

După victoria cu Bosnia, jucătorii naţionalei visează din nou la calificare
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
04 Iun 2011   •   11:06

Jucătorii echipei naţionale a României speră din nou la calificarea la Campionatul European din 2012, după demonstraţia de forţă din meciul cu Bosnia.

 
Am reuşit o prestaţie foarte bună, am jucat numai pe atac, nu i-am lăsat să iasă din jumătatea lor. Cred că am făcut un meci aproape perfect. Naţionala este o echipă plină de talent şi are nevoie de încredere şi unitate. Sper să fie un nou început pentru că ne-am dat drumul foarte greu. Victoria e a noastră a tuturor, a echipei, a stafului tehnic, nu numai a mea sau a lui Marica”, a spus Adrian Mutu la finalul partidei.
 
Celălalt marcator al echipei României, Ciprian Marica, era extrem de încântat pentru victorie. „Am fost mult peste ei şi i-am dominat pe bosniaci tot meciul. Sper să-l păstrăm pe Răzvan alături de noi şi la turneul din America de Sud. Sperăm în calificare”, a declarat vârful lui Stuttgart, care a reuşit prima sa dublă în tricoul naţionalei.
 
Răzvan Raţ a pasat decisiv la primele două goluri ale tricolorilor, fundaşul lui Şahtior glumind pe marginea acestui subiect: „Se mai întâmplă să îmi iasă şi mie centrările. În seara asta am avut noroc, nu pot decât să mă bucur. Ne-am simţit foarte bine pe Giuleşti. Mai avem încă foarte multe meciuri de câştigat. Această victorie nu înseamnă nimic dacă nu o legăm cu alte succese”.
 
Aveam mare nevoie de victorie şi cred că am meritat-o pe deplin. Ne-am creat foarte multe ocazii şi am fost peste adversar din primul până în ultimul minut. Să sperăm că e un nou început şi că ne vom menţine pe acest trend, cu victorii, care să ne ducă la Euro. Şanse încă mai sunt, dar trebuie să batem tot până la sfârşit. Nici cu Franţa nu pierdem dacă jucăm aşa cum am făcut-o cu Bosnia. Am arătat un fotbal extraordinar în această seară. Răzvan ne-a spus că va merge cu noi în America de Sud”, a declarat Tamaş imediat după sfârşitul întâlnirii din Giuleşti.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close