Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Duşan Uhrin, al doilea "descălecat"? Iancu: "Am greşit faţă de el, aşteptăm răspunsul lui"

Duşan Uhrin, al doilea "descălecat"? Iancu: "Am greşit faţă de el, aşteptăm răspunsul lui"

Duşan Uhrin, al doilea "descălecat"? Iancu: "Am greşit faţă de el, aşteptăm răspunsul lui"
Sursa foto: dusan uhrin
16 Iun 2009   •   10:18

Cehul Duşan Uhrin ar putea fi cel căruia îi va reveni misiunea imposibilă de a califica FC Timişoara în grupele Ligii Campionilor. Antrenorul concediat de preşedintele Timişoarei, Marian Iancu, în decembrie, s-ar putea întoarce la echipă după doar jumătate de an şi o experienţă nefericită la CFR Cluj. Iancu spune că a făcut deja o ofertă tehnicianului şi că aşteaptă răspunsul acestuia.
"Ne-am dat seama, şi noi, şi Duşan, că am greşit unii faţă de ceilalţi, în iarnă. Îmi doresc să continuăm colaborarea. Până marţi aştept un răspuns de la el. Nu avem timp de tergiversări, pentru că vacanţa este scurtă. La sfârşitul lui iulie jucăm deja în Champions League", a declarat Iancu, anunţă Mediafax.
Actualul antrenor al Mladei Boleslav ar putea să accepte provocarea de a reveni la Timişoara, cu atât mai mult cu cât Marian Iancu nu intenţionează să vândă nici unul din jucătorii importanţi ai echipei. FC Timişoara nu poate face, însă, transferuri, având interdicţie după memoriul depus de fostul atacant al echipei, Ionel Ganea. Conducerea bănăţeană speră, însă, să scape de această interdicţie pentru a-şi putea întâri lotul înaintea primei partide din preliminariile Ligi, care va fi pe 28 sau 28 iulie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close