Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Duşan Uhrin Jr, demis de la cârma formaţiei FC Timişoara, aşa cum a prevăzut

Duşan Uhrin Jr, demis de la cârma formaţiei FC Timişoara, aşa cum a prevăzut

Duşan Uhrin Jr, demis de la cârma formaţiei FC Timişoara, aşa cum a prevăzut
02 Dec 2008   •   21:46

Patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, nu a stat prea mult pe gânduri şi la o zi de la terminarea turului de campionat l-a demis pe antrenorul Duşan Uhrin Jr. Echipa are astfel toată vacanţa de iarnă timp la dispoziţie pentru a se adapta sub comanda unui nou tehnician.
Într-o intervenţie la GSP Tv, Marian Iancu a refuzat să dezvăluie ce l-a determinat să se despartă de tehnicianul căruia îi propusese prelungirea contractului în urmă cu 24 de ore. ?Ne despărţim astăzi de Duşan Uhrin. Ştie el de ce. Ieri am avut o şedinţă constructivă, am bătut palma şi l-am reconfirmat în funcţie, dar de aseară şi până acum toate datele s-au schimbat. Problemele s-au schimbat. Vom căuta un antrenor tot de talia lui, dacă nu mai important?, a declarat Marian Iancu.
Patronul timişorean a explicat că decizia este una în interesul clubului şi i-a asigurat pe suporteri că cea mai bună soluţie este despărţirea de Uhrin. El a dat asigurări că nu prezenţa cehului la meciul Steaua - Unirea Urziceni a fost motivul demiterii şi a potenţat misterul declarând apoi că s-ar bucura dacă Uhrin va deveni din vară antrenorul echipei din Ghencea. ?Nu aş putea să-i reproşez ceva profesional vreodată. Este un profesionist desăvârşit, până la un punct pe care n-am să-l spun?, a mai declarat Iancu, adăugând că îl va felicita pe Uhrin dacă va câştiga în România campionatul cu o altă echipă. Întrebat dacă motivul demiterii a fost ipoteza că Uhrin ar fi tratat cu alt club, Iancu a replicat: ?Am garanţia că am luat o decizie corectă?.
Uhrin a presimţit faptul că va fi demis de Marian Iancu, după ce a fost nevoit să părăsească Mlada Boleslav tot după o victorie cu 4-0, aşa cum s-a întâmplat şi în meciul cu FC Braşov, din ultima etapă a turului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close