Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Duşan Uhrin jr. vrea să rămână la Timişoara. Iancu nu este interesat

Duşan Uhrin jr. vrea să rămână la Timişoara. Iancu nu este interesat

Duşan Uhrin jr. vrea să rămână la Timişoara. Iancu nu este interesat
03 Dec 2008   •   13:59

Demis la doar o zi după ce fusese confirmat în funcţie, antrenorul Duşah Uhrin jr. îl contrazice pe patronul FC Timişoara, Marian Iancu, cel care anunţase că l-a înştiinţat pe Uhrin că renunţă la serviciile sale. ?Nici nu am deschis televizorul de curând, iar tot ce ştiu am aflat de la translatorul meu. Nu ştiu ce s-a întâmplat după ce am vorbit marţi seară cu Iancu?, a declarat Duşan Uhrin jr.
Tehnicianul spune că el nu a zis că pleacă de la Timişoara, dar a mai menţionat şi că ?nu o să mai merg la Bucureşti pentru o altă discuţie. Am contract cu FC Timişoara şi nu discut cu altcineva, chiar dacă ar fi ceva din Cehia. Vreau să continui munca începută aici?. Deşi Iancu a refuzat să dezvăluie ce l-a determinat să se despartă de tehnician, surse din anturajul conducerii clubului timişorean au declarat pentru NewsIn că intervenţia fraţilor Ioan şi Victor Becali, care i-au propus lui Duşan Uhrin să îi găsească un angajament mai bun, chiar şi la Steaua, l-au deranjat pe Marian Iancu.
De partea cealaltă, Marian Iancu nu vrea să îi mai acorde o şansă lui Uhrin jr. şi a anunţat că decizia a fost luată în interesul echipei. Înţelegerea dintre Uhrin şi clubul timişorean va fi reziliată de comun acord până la finalul săptămânii, atunci când jucătorii vor intra în vacanţă, iar noul tehnician al grupării va fi prezentat pe 7 ianuarie, odată cu reunirea formaţiei timişorene.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Marian Iancu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close