Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Echipa la care pleacă Reghecampf și ce salariu va avea

Echipa la care pleacă Reghecampf și ce salariu va avea

Echipa la care pleacă Reghecampf și ce salariu va avea
24 Apr 2017   •   17:41

Laurențiu Reghecampf este tot mai aproape de plecarea de la FCSB, viitoarea destinație: echipa Al Gharafa, din Qatar, scrie Digi Sport.

Dacă FCSB va câștiga titlul în acest sezon, patronul Gigi Becali îl va lăsa pe Reghecampf să plece fără vreo pretenție financiară. Drept urmare, tehnicianul va da aproape sigur curs ofertei din zona Golfului. Salariul promis de arabi lui Laurențiu Reghecampf este de 1,5 milioane de euro, plus bonusuri de performanță, cel mai important dintre ele fiind cel pentru câștigarea titlului, în valoare de un milion de euro.

Sezonul din Qatar s-a încheiat, iar Al-Gharafa a terminat pe locul al cincilea, cu 40 de puncte. Dacă mutarea se va realiza, Reghecampf se va duela cu Al Sailiya, echipa unde joacă și foștii dinamoviști Dragoș Grigore și Valentin Lazăr și pe care a antrenat-o, până de curând, Costel Gâlcă.

În 2015, Al Gharafa l-a cumpărat pe Claudiu Keșeru cu 2,4 milioane de euro de la Steaua. Atacantul român a jucat 9 meciuri și a marcat 9 goluri la gruparea din Qatar, toate în campionat, în decurs de numai două luni: primul a fost pe 20 februarie până, iar ultimul a fost pe 16 aprilie.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf Qatar steaua FCSB
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close