Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Echipa lui Mititelu a făcut un meci mare: Gaz Metan Mediaş-U. Craiova 2-5 (VIDEO)

Echipa lui Mititelu a făcut un meci mare: Gaz Metan Mediaş-U. Craiova 2-5 (VIDEO)

Echipa lui Mititelu a făcut un meci mare: Gaz Metan Mediaş-U. Craiova 2-5 (VIDEO)
26 Oct 2008   •   17:06

Universitatea Craiova a avut o misiune dificilă la Mediaş, în căutarea unui rezultat pozitiv pe terenul unei formaţii neînvinse pe teren propriu de la revenirea în prima ligă. Gaz Metan a înregistrat acasă 3 victorii, dintre care una zdrobitoare în faţa lui FC Timişoara (5-1), şi două remize. De cealaltă parte, Craiova avea doar un succes pe teren străin, două remize şi două eşecuri.
Adrian Mititelu aprecia înainte de meci că atitudinea echipei sale este schimbată faţă de cea din sezonul trecut şi că Universitatea va fi prima formaţie care va învinge Mediaşul în acest sezon: "Eu am emoţii înaintea oricărui meci, nu mai există echipe mici. Mediaşul e o echipă bună, are jucători buni şi evoluează foarte bine pe teren propriu. Craiova a învăţat altfel să trateze şi înfrângerile şi victoriile, suntem mai constanţi şi vrem să demonstrăm că suntem o echipă de primele locuri?. Adrian Mititelu credea înainte de meci că echipa sa va câştiga şi nu oricum, ci marcând multe goluri, ceea ce de altfel s-a şi întâmplat.
Cert este că echipa din Bănie a obţinut cele trei puncte. Deja din minutul 4, tabela de scor a fost modificată. Florin Costea a driblat jocul la ofsaid al medieşenilor şi l-a executat cu un lob pe portarul advers.

Meciul continuă într-un ritm intens, iar în minutul 27, Baird a scăpat de marcaj şi de acelaşi joc defectuos la ofsaid al medieşenilor şi l-a depăşit pe Pop cu un şut plasat.

În ultimele secunde de joc ale primei reprize, craiovenii au şansa unui al treilea gol, dar şutul retează plasa lui Radu Pop. Istoria nu se mai repetă la reluarea jocului. În minutul 52, Costea a avut o incursiune pe stânga, i-a pasat lui Rose, iar acesta a înscris, de la 13 m, cu un şut plasat pe lângă Pop.
Imediat după repunere mingii in joc, în minutul 53, Hoban a primit o minge în careu după o fază superbă a gazdelor, l-a driblat pe Bornescu şi a şutat imparabil, sub bară, din şase metri. Scor 1-3
După alte trei minute, Dorel Stoica a refăcut diferenţa, înscriind din penalti, cu un şut în stânga lui Pop. Anterior, Rafael îl faultase pe Costea în careu şi Teodor Crăciunescu a acordat lovitură de pedeapsă. Scorul devenea 1-4.

Rose profită din nou de indecizia apărătorilor din Mediaş, şi semnează dubla, dupa ce l-a driblat pe Pop şi a rămas singur în faţa porţii goale. Mediaş-Craiova 1-5.

Supriza avea să vină în minutul 3 de prelungiri al meciului, când medieşenii i-au surprins pe olteni cu un contraatac 3 contra 1, iar Mircea Voicu l-a executat din apropiere pe Bornescu. Scor final 2-5.

Craiova învinge clar la Mediaş şi rămâne pe 4. Mediaşul suferă prima înfrângere pe teren propriu şi ocupă locul 14.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias Adrian Mititelu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close