Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Edilii din Bucureşti sunt precauţi pentru meciul România-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au făcut să sufle şi în iaurt

Edilii din Bucureşti sunt precauţi pentru meciul România-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au făcut să sufle şi în iaurt

Edilii din Bucureşti sunt precauţi pentru meciul România-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au făcut să sufle şi în iaurt
10 Oct 2014   •   10:22

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut îi face pe edilii din Bucureşti să sufle şi în iaurt.

Pentru meciul România-Ungaria de mâine, zeci de poliţişti vor patrula călare, în zona Arenei Naţionale. Tot acolo, 50 de agenţi vor fi în misiune de monitorizare.

În 2013, pe 6 septembrie, suporterii unguri au devastat mai multe terase din Centrul Vechi şi s-au bătut cu jandarmii în tribune. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Aşa arătau tribunele Arenei Naţionale, anul trecut, în timpul meciului cu Ungaria. Suporterii maghiari au făcut ravagii peste tot pe unde au călcat în Bucureşti. În Gara de Nord şi în Centrul Vechi, jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene ca să calmeze spiritele. Anul acesta autorităţile spun că au luat toate măsurile ca incidentele să nu se repete pe 11 octombrie, când naţionala întâlneşte din nou echipa ţării vecine.

Ca şi la meciul trecut, suporterii unguri vor fi conduşi la Arena Naţională şi de acolo direcţionaţi către locul care este rezervat pentru ei. .

Pe lângă zecile de echipaje care vor fi mobilizate în zona Arenei Naţioanale, Centrul Vechi, punctul nevralgic al incidentelor de anul trecut, va fi sub supraveghere video, pentru o reacţie rapidă în cazul oricărui gen de incidente.

Anul trecut, pe 6 septembrie când a fost meciul cu Ungaria, 50 de dosare penale au fost deschise pe numele suporterilor. După ce au devastat zeci de terase din centrul Bucureştiului, ungurii au continuat violenţele în tribune. Doi jandarmi au fost răniţi atunci în timpul confruntărilor şi zeci de suporteri daţi afară din tribune în timpul meciului.


×
Subiecte în articol: meci National Arena
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close