Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Egal dramatic între CS Otopeni şi FC Timişoara. 2-2 după ce gazdele conduceau cu 2-0 în minutul 71 (VIDEO)

Egal dramatic între CS Otopeni şi FC Timişoara. 2-2 după ce gazdele conduceau cu 2-0 în minutul 71 (VIDEO)

Egal dramatic între CS Otopeni şi FC Timişoara. 2-2 după ce gazdele conduceau cu 2-0 în minutul 71 (VIDEO)
Sursa foto: liviu ganea
22 Mar 2009   •   16:38

FC Timişoara venea plină de încredere la Ploieşti pentru a juca împotriva unei candidate certe la retrogradare, CS Otopeni, o echipă care nu mai reuşise să marcheze un gol în Liga 1 de, atenţie, 7 meciuri! Cu Victoraş Iacob în premieră în formula de start, formaţia lui Liviu Ciobotariu a reuşit să scoată un punct la care nu se aştepta, dar a şi trecut pe lângă o victorie care, la un moment dat, părea sigură.
Meciul de pe stadionul Astra din Ploieşti, arena care găzduieşte toate meciurile de acasă ale CS Otopeni-ului, a început favorabil pentru oaspeţi, elevii lui Gabi Balint făcând un presing sufocant în jumătatea adversă. Şoc, însă, în minutul 18! Total neaşteptat, Otopeniul aduce din doar două pase mingea la Gabi Caramarin după o aruncare de la margine şi ex-bănăţeanul nu iartă, marcând pentru 1-0.

Până la pauză partida a devenit una oarecum plictisitoare, Otopeniul reuşind să stopeze toate încercările de atac ale oaspeţilor.Singurul eveniment notabil a fost accidentarea marcatorului golului, Caramarin, acesta fiind schimbat de Ciobotariu în minutul 36 cu un jucător de profil defensiv, Bogdan Panait.
Balint a încercat să schimbe ceva la pauză, schimbându-l pe Curtean cu Parks, iar jocul Timişoarei a căpătat ceva viteză în plus. Nu destul, însă, deoarece funaşii de la Otopeni respungeau eroic mingile trimise în careu de mijlocaşii bănăţeni. Mai mult, minutul 71 a adus o nouă lovitură grea pentru moralul timişorenilor, tânărul Liviu Ganea reuşind să marcheze pe contraatac, după o pasă de la Vali Negru.

Au dat, însă, dovadă de bărbăţie băieţii lui Gabi Balint şi au revenit în joc în minutul imediat următor, când rezerva Parks a reluat cu capul o centrare de pe stânga într-o fază în care mingea părea pierdută.

Acelaşi Parls i-a salvat pe bănăţeni în minutul 89, când a marcat din nou, răsplătindu-l din plin pe Balint pentru încrederea pe care i-a acordat-o când l-a introdus în teren. Meciul îşi consumase, însă, tot dramatismul, iar CS Otopeni - FC Timişoara s-a terminat 2-2, cu ambele echipe nemulţumite. Timişoara că a pierdut două puncte, iar Otopeniul pentru că a reuşit doar o remiză când, în minutul 71 aveau 2-0.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara CS Otopeni Liga I
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close