Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Emeghara s-a întors la Steaua. Nigerianul este refăcut şi speră la o revenire miraculoasă pe teren

Emeghara s-a întors la Steaua. Nigerianul este refăcut şi speră la o revenire miraculoasă pe teren

Emeghara s-a întors la Steaua. Nigerianul este refăcut şi speră la o revenire miraculoasă pe teren
Sursa foto: emeghara
29 Sep 2009   •   19:38

Steaua poate spera că, în curând, va putea conta pe unul dintre jucătorii său care au făcut impresia cea mai bună, căzut pradă accidentărilor în urmă cu doi ani. Ifeanyi Emeghara, venit la Steaua odată cu Gheorghe Hagi în vara lui 2007, dar accidentat din iarna aceluiaşi an, a revenit în România după o perioadă de recuperare în străinătate şi speră că, nu foarte târziu, va începe să se pregătească alături de ceilalţi jucători "roş-albaştri".
Oficialul stelist Basarab Panduru a confirmat faptul că fundaşul lateral nigerian a revenit în ţară şi se pregăteşte să îşi reia antrenamentele. Totul se va face cu multă atenţie, însă, deoarece o eventuală reaccidentare ar însemna, practic, încheierea carierei de fotbalist a lui Emeghara.
"Emeghara a revenit după o accidentare care l-a ţinut mai mult timp departe de teren. Acum încearcă să reintre la antrenamente. Este important să nu se accidenteze acum rapid şi dacă trece peste perioada asta o sa fie bine. Nu ştiu când va reveni în echipa, pentru că una e să te antrenezi singur şi alta e cu lotul", a declarat managerul sportiv al steliştilor, Basarab Panduru, pentru gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Liga I Gheorghe Hagi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close