Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Emerich Ienei: "Lăcătuş e absolut jignit şi călcat în picioare. Îmi e şi jenă să-l sun!"

Emerich Ienei: "Lăcătuş e absolut jignit şi călcat în picioare. Îmi e şi jenă să-l sun!"

Emerich Ienei: "Lăcătuş e absolut jignit şi călcat în picioare. Îmi e şi jenă să-l sun!"
Sursa foto: emerich ienei
12 Mar 2009   •   13:29

Antrenorul Stelei de la finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 de la Sevilla, Emerich Ienei, este dezamăgit de situaţia în care se află fostul său elev, Marius Lăcătuş. Fostul tehnician a vorbit în termeni duri despre condiţia "Fiarei" în Ghencea, sub patronatul lui Gigi Becali. Lui Ienei ii este mila de antrenorul Stelei.
"Îmi este jenă să-l sun pe Marius Lăcătuş pentru că eu ţin foarte mult la el. Mi-e foarte greu să vorbesc cu un om care a fost absolut jignit şi calcat în picioare" a declarat Emerich Ienei în direct la GspTV.
Emerich Ienei este deranjat de afirmaţiile partonului din Ghencea, care a declarat că Olăroiu este un antrenor mult mai bun decât Marius Lăcătuş.
"Mie mi-e jenă să-l sun şi să am o discuţie cu el pentru că eu ţin foarte mult la el şi mi-e foarte greu să vorbesc cu un om care a fost absolut jignit şi călcat în picioare.", a continuat Ienei.
"Pe mine mă doare sufletul de ce se întâmplă acolo, el suportă o umilinţă.", spune fostul antrenor al Stelei şi al echipei naţionale a României
Mai mult, tehnicianul care a adus Cupa Campionilor Europeni în Ghencea îl atacă pe şeful Stelei.
"Cred ca la Steaua se lucreaza pompiereşte, nu există nici o strategie.", a încheiat Ienei.
Antena 3

×
Subiecte în articol: FC Steaua Gigi Becali Marius Lacatus
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close