Emerich Ienei: "Lăcătuş e absolut jignit şi călcat în picioare. Îmi e şi jenă să-l sun!"

12 Mar 2009   •   13:29
Emerich Ienei: "Lăcătuş e absolut jignit şi călcat în picioare. Îmi e şi jenă să-l sun!" emerich ienei

Antrenorul Stelei de la finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 de la Sevilla, Emerich Ienei, este dezamăgit de situaţia în care se află fostul său elev, Marius Lăcătuş. Fostul tehnician a vorbit în termeni duri despre condiţia "Fiarei" în Ghencea, sub patronatul lui Gigi Becali. Lui Ienei ii este mila de antrenorul Stelei.
"Îmi este jenă să-l sun pe Marius Lăcătuş pentru că eu ţin foarte mult la el. Mi-e foarte greu să vorbesc cu un om care a fost absolut jignit şi calcat în picioare" a declarat Emerich Ienei în direct la GspTV.
Emerich Ienei este deranjat de afirmaţiile partonului din Ghencea, care a declarat că Olăroiu este un antrenor mult mai bun decât Marius Lăcătuş.
"Mie mi-e jenă să-l sun şi să am o discuţie cu el pentru că eu ţin foarte mult la el şi mi-e foarte greu să vorbesc cu un om care a fost absolut jignit şi călcat în picioare.", a continuat Ienei.
"Pe mine mă doare sufletul de ce se întâmplă acolo, el suportă o umilinţă.", spune fostul antrenor al Stelei şi al echipei naţionale a României
Mai mult, tehnicianul care a adus Cupa Campionilor Europeni în Ghencea îl atacă pe şeful Stelei.
"Cred ca la Steaua se lucreaza pompiereşte, nu există nici o strategie.", a încheiat Ienei.
Antena 3

x close