Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Emoţii la Craiova: Nicolo Napoli nu ştie dacă va mai antrena Universitatea şi sezonul următor

Emoţii la Craiova: Nicolo Napoli nu ştie dacă va mai antrena Universitatea şi sezonul următor

Emoţii la Craiova: Nicolo Napoli nu ştie dacă va mai antrena Universitatea şi sezonul următor
09 Apr 2009   •   11:26

Prima victorie a Craiovei în faţa lui Dinamo după şase ani a fost sărbătorită de fanii olteni aşa cum se cuvine. Dar fanii oltenilor au şi un motiv de îngrijorare. Tehnicianul echipei, Nicolo Napoli, a declarat la finalul partidei că nu ştie dacă se va afla pe banca alb-albaştrilor şi la anul.

?Am făcut o partidă bună, băieţii au respectat tot ce le-am cerut. Obiectivul nostru este clasarea pe un loc de cupe europene. Trebuie să tratăm fiecare joc serios şi astfel vom realiza ce ne-am propus. Nu pot promite, în acest moment, că voi rămâne la Universitatea şi sezonul următor, contractul meu expiră pe 30 iunie. Dar important este să câştigăm meciurilepe care le mai avem, nu contractul?, a spus Napoli.

Cel mai bun jucător al Craiovei în meciul cu Dinamo, Florin Costea, s-a declarat mulţumit de evoluţia sa şi a colegilor săi şi a mulţumit publicului pentru sprijinul pe care l-a oferit echipei. ?Le mulţumesc acestor suporteri minunaţi, care ne-au susţinut din primul până în ultimul minut. E prima oară în viaţa mea când joc cu astfel de oameni în tribune. A fost o seară minunată şi sunt foarte bucuros. Craiova luptă pentru locurile 3-4, nu pentru titlu?, a precizat atacantul oltean.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close