Antena 3 CNN Sport Fotbal intern DEZASTRU TOTAL în ACEASTĂ SEARĂ! Umilință totală pentru Hagi

DEZASTRU TOTAL în ACEASTĂ SEARĂ! Umilință totală pentru Hagi

DEZASTRU TOTAL în ACEASTĂ SEARĂ! Umilință totală pentru Hagi
17 Aug 2017   •   23:44

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa este ca şi eliminată din Europa League, după ce a fost învinsă de formaţia austriacă FC Red Bull Salzburg cu scorul de 3-1 (3-1), joi seara, la Ovidiu, în prima manşă a play-off-ului competiţiei.

Hee-Chan Hwang (2), Hannes Wolf (29) şi Munas Dabbur (31) au marcat pentru oaspeţi, în timp ce golul echipei antrenate de Gheorghe Hagi a fost reuşit de George Ţucudean (7).

Campioana României a făcut o primă repriză catastrofală şi mai are şanse pur teoretice de a se califica în faza grupelor.

Meciul a început practic de la 0-1, oaspeţii marcând în al doilea minut de joc, când Hee-Chan Hwang a marcat cu un şut în diagonală, după o eroare a lui Boli. FC Viitorul a egalat destul de rapid (7), când Ţucudean a sancţionat greşeala fundaşului Lainer şi poziţionarea greşită a portarului Stankovic.

Echipa din Salzburg a tranşat soarta partidei în decurs de trei minute, punctând prin Wolf (29), rămas singur cu portarul, după o nouă eroare a apărării constănţene, şi prin Dabbur (31), cu un şut din marginea careului.

Rîmniceanu a fost providenţial în alte două situaţii în prima repriză (33), în faze consecutive, în faţa atacanţilor Hwang, respectiv.

FC Viitorul a avut o şansă de a reduce din diferenţă, dar Cicâldău (45) a tras de la 18 metri, puţin pe lângă poartă.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a avut şansa de a reintra în meci, dar Chiţu (47) a ratat incredibil în situaţie de unu la unu cu portarul, şutând direct în Stankovic.

Portarul Rîmniceanu a mai salvat două goluri ca şi făcute, la reluarea din apropiere a lui Dabbur (77) şi la şutul lui Wolf (80).

Vînă a testat vigilenţa lui Stankovic (83), iar Ţucudean a ratat ultima ocazie (90+2), şutând cu stângul, milimetric peste transversală.

Returul va avea loc pe 24 august, în oraşul lui Mozart.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fc viitorul Gheorghe Hagi europa league
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close