Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Este ultima şansă pentru Tamaş, spune Borcea

Este ultima şansă pentru Tamaş, spune Borcea

Este ultima şansă pentru Tamaş, spune Borcea
Sursa foto: Cristi Borcea
19 Feb 2009   •   09:44

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, este cunoscut drept un fervent susţinător al fundaşului Gabriel Tamaş. Deseori, oficialul dinamovist a atras atenţia cu admiraţie asupra faptului că jucătorul se sacrifică pentru echipă, riscând accidentări grave în meciuri importante pentru "câini". De această dată, însă, Borcea l-a atenţionat pe internaţionalul român să nu mai provoace probleme deoarece va fi exclus din lot definitiv la prima abatere.
"Am vorbit şi cu Gabi Tamaş şi cu Mircea Rednic şi am convenit ca el să revină. Dar, dacă se mai întâmplă o dată, e exclus din lot. A trecut acum peste asta pentru că e un jucător de care Dinamo are nevoie. Eu când am fost la Săftica şi am văzut că Tamaş joacă cu injectii chiar şi la antrenament, m-am îngrozit. Până acum nu am mai avut probleme cu el. Dinamo are mai mare nevoie de Tamaş decât are nevoie Tamaş de Dinamo. Am avut foarte multe oferte din Europa, dar l-am păstrat. Este cel mai valoros din România", a declarat Bocea pentru GspTV.
Trecând la alt subiect, boss-ul din "Ştefan cel Mare" a declarat că adversarul cel mai periculos în acest retur pentru echipa sa rămâne rivala de moarte, Steaua. Oficialul dinamovist a spus, cu lipsă de modestie, că Dinamo şi Steaua vor rămâne întotdeauna favorite la titlu, plecând încă de la cabine cu un avantaj de 1-0 în fiecare meci, indiferent de echipa pe care o trimit în teren.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Tamas Cristi Borcea FC Dinamo
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close