Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Etapa a XIII-a. CFR Cluj - Unirea Urziceni, derby-ul zilei de vineri

Etapa a XIII-a. CFR Cluj - Unirea Urziceni, derby-ul zilei de vineri

Etapa a XIII-a. CFR Cluj - Unirea Urziceni, derby-ul zilei de vineri
30 Oct 2008   •   15:25

Vineri debuteză etapa a XIII-a din Liga I, cu partidele: Gloria Bistriţa-FC Argeş (ora 15.00), CFR Cluj-Unirea Urziceni (ora 17.00), Poli Iaşi-Pandurii (ora 19.00) şi ultima partidă a zilei le va avea protagoniste pe FC Vaslui-Gaz Metan (ora 21).
Partida cea mai interesantă se anunţă a fi confruntarea de la Cluj, acolo unde ialomiţenii din Urziceni vor da piept cu campioana en-titre, CFR. Dan Petrescu vrea să îşi ia revanşa in faţa ardelenilor, după înfrângerile de anul trecut din campionat dar mai ales dupa pierderea finalei Cupei României: ?Jucãm împotriva celei mai bune echipe din România, dar care în campionat nu a reuşit să strângă puncte, dacă ne gândim la lot şi la valoarea jucătorilor. Cred însă că vom avea cel mai greu meci de până acum?, a conchis tehnicianul Unirii.
De cealaltă parte, antrenorul clujenilor, Maurizzio Trombetta a declarat că mâine vor întâlni un adversar mai dificil decât Poli Timişoara dar că echipa sa are neapărat victoria pentru a mai spera la titlu sezonul acesta: ?Pentru meciul cu Urziceni simt doar presiunea faptului că trebuie să înving pentru a recupera nouă puncte faţã de Dinamo şi opt faţă de Urziceni. Nu sunt bucuros de ultimele două partide pe care le-am pierdut, dar singura presiune e diferenţa de puncte", a precizat italianul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I Dan Petrescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close