Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Eugen Neagoe, revoltat: "De ce să ne prezentăm la meciul de la Cluj? Ne aşteaptă iadul acolo"

Eugen Neagoe, revoltat: "De ce să ne prezentăm la meciul de la Cluj? Ne aşteaptă iadul acolo"

Eugen Neagoe, revoltat: "De ce să ne prezentăm la meciul de la Cluj? Ne aşteaptă iadul acolo"
Sursa foto: eugen neagoe
20 Noi 2009   •   12:02

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a continuat şirul de acuze al patronului său, Adrian Mititelu. Preşedintele "Ştiinţei" a lansat ideea ca echipa să nu se prezinte la meciul cu CFR, la Cluj, de peste două etape, iar antrenorul îl susţine. Neagoe consideră că drumul până la Cluj ar fi unul inutil, din moment ce echipa va fi, oricum, furată de arbitri. În schimb, Neagoe crede că ar fi mai inteligent să se concentreze pe meciul din etapa care succede acel meci, cel cu Steaua.
"Suntem obligaţi ca, de acum încolo, să muncim mai mult şi să jucăm şi împotriva arbitrilor. Dar cu CFR nu cred că vom reuşi. Peste două etape avem meci acolo, însă mai bine nu ne prezentăm! Ne aşteaptă iadul acolo. De ce să facem atâtea sute de kilometri, să ne mai şi accidentăm pe acolo, când putem să stăm acasă şi să pregătim mai bine partida următoare, cu Steaua?", a tunat tehnicianul potrivit prosport.
Am fost nişte marionete în Cupă
Neagoe este scandalizat de faptul că, în opinia sa, Universitatea Craiova a picat la mijloc într-o situaţie în care CFR era deja "desemnată" drept câştigătoare a Cupei României. În aceste condiţii, tehnicianul nu vede de ce echipa sa s-ar mai înscrie în competiţie în sezonul care urmează.
"Dacă trebuie să câştige Cupa CFR, nicio problemă, dar să ştim şi noi, să nu mai participăm la anul! Ne-am făcut atâtea speranţe degeaba, n-are sens să fim marionete în această competiţie. Nu mai departe de anul trecut CFR a fost avantajată clar în Cupă, cu Pandurii, şi în finală, cu Timişoara", a acuzat antrenorul din Bănie.
De partea cealaltă, Andrea Mandorlini, antrenorul din Gruia, nu a vrut să comenteze arbitrajul, probabil bulversat de faptul că de la primul meci ca antrenor în România a dat de un scandal-monstru.
Antena3.ro

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close