Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Eugen Trică i-a vandalizat maşina patronului Mititelu, care a depus plângere la Poliţie

Eugen Trică i-a vandalizat maşina patronului Mititelu, care a depus plângere la Poliţie

Eugen Trică i-a vandalizat maşina patronului Mititelu, care a depus plângere la Poliţie
Sursa foto: eugen trica
07 Mai 2010   •   23:20

Antrenorul interimar al Universităţii Craiova, Eugen Trică, a avut vineri seară un conflict aprins cu patronul clubului, Adrian Mititelu, şi i-a vandalizat maşina. Totul a pornit de la faptul că Mititelu a intrat în vestiarul echipei şi le-a cerut jucătorilor telefoanele, suspectând că o parte dintre aceştia ar putea fi contactaţi de conducerea grupării CFR Cluj pentru a-i determina să nu-şi apere corect şansele în meciul din week-end.
Adrian Mititelu a înregistrat vineri, în jurul orei 18:30, o sesizare la Secţia 6 de Poliţie din Craiova pentru infracţiunea de distrugere săvârşită de Eugen Trică, transmit surse Mediafax. Trică, fost jucător al echipei CFR Cluj, ar fi fost scandalizat de cererea lui Mititelu de a se preda telefoanele mobile. Mijlocaşul craiovean a plecat val-vârtej din vestiar şi s-a dus direct la maşina lui Mititelu, s-a suit pe capotă şi a spart parbrizul şi un far.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close