Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Europa e departe pentru Steaua după 1-1 cu Farul. Fanii dau vina pe Lovin (VIDEO)

Europa e departe pentru Steaua după 1-1 cu Farul. Fanii dau vina pe Lovin (VIDEO)

Europa e departe pentru Steaua după 1-1 cu Farul. Fanii dau vina pe Lovin (VIDEO)
Sursa foto: florin lovin
10 Apr 2009   •   22:39

Accidentările şi suspendările au slăbit-o mult pe Steaua înaintea partidei pe care a disputat-o vineri în Ghencea împotriva Farului, iar acest lucru s-a văzut din plin. Lipsită de Goian, Kapetanos, Ovidiu Petre, Steaua a suferit mult şi a reuşit să mai irosească încă două puncte, îndepărtându-se tot mai mult de Liga Campionilor după remiza, scor 1-1 cu Farul.
Steliştii nu s-au simţit deloc bine în prima parte a unui meci care, teoretic, ar di trebuit să fie dintre cele mai uşoare. În ciuda tensiunilor de la echipă, Farul a jucat foarte bine şi a pus de multe ori în pericol poarta columbianului Zapata, care a avut şi noroc în unele faze. Băcilă a avut cele mai mari ocazii într-o primă repriză destul de anostă, el fiind foarte aproape să îl umilească pe Zapata cu un lob care a trecut la o palmă de vinclu în minutul 24. Dayro Moreno, care a început meciu ca titular, a făcut şi el o primă repriză execrabilă şi a fost schimbat de Lăcătuş în minutul 38 cu Pedriel, columbianul având o ieşire nervoasă atunci când a părăsit terenul de joc.
Repriza a doua a adus un pericol suplimentar la cele două porţi, Lovin şi Moţel trecând, pe rând, pe lângă deschiderea scorului. Acest lucru avea să se întâmple repede, însă, în minutul 55, atunci când Bogdan Stancu a interceptat un şut slab al lui Toja în faţa porţii şi a trimis mingea pe jos, printre picioarele lui Curcă. Golul izbăvirii pentru stelişti, sau cel puţin aşa credeau.

Florin Pătraşcu i-a averizat pe stelişti în minutul 59, trimiţând mingea pe lângă vinclul porţii lui Zapata. Steliştii au avut şi ei câteva ocazii, dar oaspeţii au dat lovitura în minutul 72, după o gafă a lui Lovin. Mijlocaşul a irosit o minge a la mijlocul terenului, trimiţând-o cu călcâiul la adversari, care au pornit pe contraatac şi au marcat prin Chico. Portughezul a deviat frumos o centrare venită de pe stângă şi l-a bătut pe Zapata care, de această dată, nu a avut nici o vină la golul primit.

Cu tinerii Andrei Ionescu, Pedriel şi Tudose în teren, Steaua nu a găsit luciditatea pentru a se apropia decisiv de poarta lui Curcă şi a reuşit doar să amăgească tribunele, care erau oricum înfierbântate de la intrarea în teren a lui Bănel Nicoliţă, cel mai înjurat jucător de pe teren împreună cu Lovin, cel de la care a plecat golul oaspeţilor.
Finalul nu avea să aducă izbăvirea pentru stelişti, care au ajuns la 38 de puncte în 24 de partide şi se situează pe locul al şaselea în Liga 1, dar poate fi depăşită de Vaslui şi de Rapid, care nu au jucat încă în această etapă.
"Nu ne aşteptam ca în acest început de retur să avem aceste rezultate! E o situaţie jenantă, dificilă şi e greu să ieşim din ea! Sper ca jucătorii să mă contrazică la următoarele meciuri! Atâta timp cât avem şanse sperăm să prindem o cupă europeană. Sper să avem linişte şi să ne putem concentra pentru următoarele jocuri", a declarat tehnicianul "roş-albaştrilor", Marius Lăcătuş, la ieşirea de pe teren.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close