Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Europa League: Chelsea a învins cu 3-1 pe Steaua și s-a calificat în sferturile de finală

Europa League: Chelsea a învins cu 3-1 pe Steaua și s-a calificat în sferturile de finală

Europa League: Chelsea a învins cu 3-1 pe Steaua și s-a calificat în sferturile de finală
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
14 Mar 2013   •   23:48

Steaua București a ratat calificarea în sferturile de finală ale Europa League după ce a fost învinsă de Chelsea, la Londra, cu 3-1 (3-2 la general).

Steaua București a vista frumos mai bine de o repriză, după ce a reușit să marcheze în ultimele secunde ale primei reprize cu Chelsea și să egaleze scorul, 1-1. După ce s-a impus cu 1-0 în partida de la București de săptămâna trecută, Steaua părea la pauză tot mai aproape să elimine campioana en-titre a Europei, câștigătoarea Ligii Campionilor din sezonul trecut. 

Juan Mata a deschis scorul pentru englezi în minutul 34, iar Chiricheș a reușit să egaleze în urma celui de-al treilea corner consecutiv din minutul 45, la poarta lui Cech.

În repriza secundă, însă, John Terry (58) și Fernando Torres (71) au marcat cele două goluri de care formația londoneză mai avea nevoie pentru a se califica în sferturile de finală ale competiției. Acesta din urmă a ratat chiar și un penalty pe final, după un fault al lui Bourceanu, trimițând mingea în bara transversală.

Au evoluat echipele:
Chelsea: 1. Petr Cech - 28. César Azpilicueta, 4. David Luiz, 26. John Terry (căpitan), 3. Ashley Cole - 7. Ramires, 11. Oscar, 12. John Obi Mikel, 17. Eden Hazard - 9. Fernando Torres, 10. Juan Mata. Antrenor: Rafael Benítez. 

Steaua: 12. Ciprian Tătăruşanu - 16. Cornel Râpă, 4. Lukasz Szukala, 21. Vlad Chiricheş, 14. Iasmin Latovlevici - 55. Alexandru Bourceanu (căpitan), 5. Mihai Pintilii - 77. Adrian Popa, 7. Alexandru Chipciu, 10. Cristian Tănase - 24. Raul Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.



×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close