Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Eventuala eliberare a lui Gigi Becali ar putea grăbi demiterea lui Marius Lăcătuş

Eventuala eliberare a lui Gigi Becali ar putea grăbi demiterea lui Marius Lăcătuş

Eventuala eliberare a lui Gigi Becali ar putea grăbi demiterea lui Marius Lăcătuş
Sursa foto: marius lacatus
14 Apr 2009   •   11:17

Postul lui Marius Lăcătuş în Ghencea pare tot mai nesigur. Steaua nu a mai câştigat un meci în deplasare din septembrie 2008 iar locul 7 ecupat de echipă în clasamentul Ligii 1 este unul jenant. Toate aceste lucruri au făcut să se evapore încrederea conducătorilor clubului în Lăcătuş, a cărui soartă depinde în acest moment de două lucruri: eliberarea lui Becali din arest preventiv şi rezultatul meciului de vineri dintre Gaz Metan Mediaş şi Steaua.
Ultimul semieşec, pe teren propriu, sâmbătă, în compania codaşei Farul Constanţa a fost o găluşcă foarte greu de înghiţit pentru oficialii clubului din bulevardul Ghencea. De altfel, anunţă gsp , preşedintele Argăseală a aşteptat, chiar, demisia lui Lăcătuş după fluierul de final al meciului Steaua - Farul 1-1, dar acesta nu a venit, "Fiara" arătând că nici nu îi trece prin minte un astfel de gest. Cum cuvântul patronului Gigi Becali cântăreşte decisiv, este greu pentru conducerea Stelei să ia măsuri cât timp latifunduarul este în arest. Cu toate acestea, marţi de judecă o cerere de eliberare a lui Becali, care au putea petrece Paştele acasă. Dacă acest lucru se întâmplă, patronul va avea timp să se ocupe şi de schimbarea antrenorului.
Probabil este, însă, ca Becali să rămână după gratii şi în perioada sărbătorilor, iar acest lucru i-ar obliga pe conducătorii clubului să îl contacteze pe patron cât timp acesta este încarcerat şi să discute cu el cum pot.
"Oricum, chiar dacă Gigi va rămâne în arest, tot trebuie discutat cu el situaţia de la Steaua", ar fi declarat un oficial stelist, potrivit sursei citate.
Un rezultat negativ obţinut de Steaua vineri în deplasarea de la Mediaş ar putea să îi grăbească pe conducătorii clubului, în frunte cu Valeriu Argăseală, să îl contacteze pe Becali în închisoare şi să discute cu acest condiţiile demiterii lui Marius Lăcătuş.
La prima vedere tehnicianul Lăcătuş este acoperit de clauzele contractuale printr-o sumă care îi trebuie plătită atunci când va fi demis. Dar lucrurile nu stau deloc aşa, oficialii Stelei spunând că ar fi ridicol să îi plătească acestuia bani dacă echipa este pe locul şapte în Liga 1:
"E corect, are această clauză, cum a avut şi Dorinel, numai că ea s-ar activa dacă el ar fi dat afară şi echipa ar fi pe locul 2 sau 3. Dar cînd tu eşti pe 8, despre ce clauză să mai vorbim?", a declarat un conducător al clubului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close