Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fără antrenor, CS Mioveni a învins cu 2-1 pe Sportul Studenţesc

Fără antrenor, CS Mioveni a învins cu 2-1 pe Sportul Studenţesc

Fără antrenor, CS Mioveni a învins cu 2-1 pe Sportul Studenţesc
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    17 Sep 2011   •   10:36

CS Mioveni a obţinut a doua victorie din campionat, 2-1 pe teren propriu cu Sportul Studenţesc, în etapa a 7-a din Liga I, deşi antrenorul Ilie Stan a părăsit echipa chiar în ziua meciului.

 
În aceste condiţii, pe banca argeşenilor a stat directorul general Răzvan Tunaru, care a reuşit să trimită pe teren o echipă capabilă să câştige toate punctele. 
 
Tănasă a deschis scorul pentru gazde, în minutul 17, finalizând o acţiune lucrată de Neaga şi Dică, după ce tot el irosise o bună oportunitate în startul partidei. Mioveniul şi-a dublat avantajul până la pauză, Raţiu învingându-şi propriul portar în urma unei centrări pe care Enache a trimis-o în careul Sportului. 
 
Argeşenii au ratat câteva ocazii importante în partea a doua, însă cei care au marcat au fost bucureştenii, deşi au rămas în inferioritate din minutul 67, când Raţiu a fost eliminat. Lungu a redus din diferenţă cu 13 minute înainte de final, iar trupa lui Gigi Mulţescu ar fi putut chiar obţine un egal nesperat în ultimele secunde ale meciului, când Cheţan a ratat execuţia din apropiere.
 
Băieţii au arătat că sunt superprofesionişti şi au reuşit să câştige şi fără antrenor. Locul ocupat în clasament este nemeritat, din păcate am făcut achiziţiile târziu şi asta s-a văzut în debutul sezonului”, a spus la final Răzvan Tunaru, tehnicianul de conjunctură al argeşenilor, care ocupă locul 15 în ierarhia Ligii I în urma victoriei de vineri.
 
CS Mioveni: Oct. Popescu - Voicu, Olteanu, Săndulescu, Neagu - Enache, Mărgăritescu, V. Gheorghe (Ionescu 82), Neaga (Miulescu 90) - Dică, Tănasă (Ayza 90+3).
 
Sportul: A. Popescu - Beţa, Cioranu, Raţiu, Maxim - Bălan, Ferfelea (Cheţan 69), Farmache (Nicola 31), Dobre (Lazăr 46), Lungu - Nistor

 

×
Subiecte în articol: Liga I CS Mioveni Sportul Studentesc
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close