Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fără Messi la inaugurarea Naţional Arena? Argentina vrea chiar să amâne amicalul

Fără Messi la inaugurarea Naţional Arena? Argentina vrea chiar să amâne amicalul

Fără Messi la inaugurarea Naţional Arena? Argentina vrea chiar să amâne amicalul
25 Iul 2011   •   15:27

Amicalul de lux cu Argentina, programat pe 10 august, pe Naţional Arena, ar putea deveni un amical simplu împotriva unor jucători care în mod normal sunt rezerve pentru Messi şi Higuain.

Federaţia din Argentina doreşte chiar anularea partidei inaugurale de pe Naţional Arena, dar acest lucru nu este posibil. "Nu ne-a anunţat nimeni nimic despre această intenţie. De fapt, nici nu cred că pot face aşa ceva, ar fi un scandal prea mare", a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Sud-americanii motivează intenţia de a nu mai juca la Bucureşti prin refuzul cluburilor de a elibera vedetele şi situaţia incertă a selecţionerului. "Amicalul cu România e incert", a anunţat duminică La Nacion, în timp ce directorul tehnic Carlos Bilardo a confirmat că se discută despre suspendarea partidei.

Problema e că nu mai există dată disponibilă în calendarul FIFA pentru mutarea amicalului şi, în plus, deja s-a încasat avansul de 500.000 de euro de către FRF. Conform Gazetei Sporturilor, Lupescu intuieşte şi de unde vin presiunile: "Probabil că Barcelona şi Real au cerut jucătorii, să poată pregăti cât de cât Supercupa Spanei, sunt orgolii mari şi acolo. Guardiola şi Mourinho se luptă pe 14 şi pe 17 august pentru primul trofeu al sezonului şi vor să aibă tot lotul la dispoziţie".



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close