Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Farul Constanţa - Dinamo 1-4. "Câinii" câştigă cu cinism primul meci fără Lobonţ (VIDEO)

Farul Constanţa - Dinamo 1-4. "Câinii" câştigă cu cinism primul meci fără Lobonţ (VIDEO)

Farul Constanţa - Dinamo 1-4. "Câinii" câştigă cu cinism primul meci fără Lobonţ (VIDEO)
Sursa foto: emilian dolha
24 Apr 2009   •   19:49

Dinamo a trecut cu bine primul test de după grava accidentare a portarului şi căpitanului Bogdan Lobonţ. Înlocuitorul Dolha s-a achitat bine de sarcini şi dinamoviştii au arătat un joc pragmatic şi eficient, revenind după ce au fost conduşi pe tabelă cu 1-0 şi impunându-se cu 4-1 în meciul de deschidere al etapei a 27-a a Ligii 1. Golurile "câinilor" au fost marcate de Adrian Cristea, Dănciulescu, Torje şi Niculescu, în timp ce golul gazdelor a fost un autogol al dinamovistului Bruno Simao.
Victorie de moral pentru liderii din Liga 1. Elevii lui Mircea Rednic s-au impus cu mare uşurinţă pe Litoral, în faţa unei echipe a Farului care părea, la un moment dat, că poate produce surpriza. De altfel, gazdele au şi deschis scorul în minutul 25, atunci când Bruno Simao şi-a îngropat echipa şi a trimis mingea în propria poartă după o lovitură liberă de pe stânga a "marinarilor". Mingea nu era, probabil, pe cadrul porţii, dar porughezul a greşit intervenţia şi l-a învins pe Dolha.

Nu a fost, însă, decât un foc de paie. Dinamoviştii au dat, mai departe, dovadă de mult pragmatism şi au început să creeze pericol la poarta lui George Curcă. Egalarea a venit cum nu se putea mai bine, înainte de pauză. Mircea Rednic şi ceilalţi dinamovoşti şi-au recăpătat liniştea atunci când Adrian Cristea a "înţepat" o minge cu şpiţul din afara careului, Curcă nu a putut decât să atingă mingea şi scorul a devenit 1-1.

Doar două minute a rezistat rezultatul înregistrat pe tabelă, deoarece eternul Ionel Dănciulescu a marcat în minutul 40, după o incursiune în mare viteză a fundaşului Moţi. Danciu a primit mingea de la colegul său din apărare şi şi-a încercat norocul de la 25 de metri, trimiţând un trasor direct în viclul porţii gazdelor.

Lucrucile nu au mers mai bine după pauză pentru echipa de pe malul Mării Negre, iar Gabi Torje a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 53, atunci când a profitat de o ieşire la ofsaid greşită a apărării adverse şi a spintat singur spre poarta lui Curcă, liftând mingea pe lângă portar.

Jocul gazdelor s-a mai animat după ce a intrat în teren puştiul de aproape 18 ani Denis Alibec, acesta ratând mai multe ocazii şi testându-l serios pe Dolha. Totuşi, chiar după o ocazie a lui Alibec, nou-intratul Claudiu Niculescu a marcat golul patru pentru Dinamo, pe contraatac, după ce l-a driblat cu uşurinţă pe portarul Curcă şi a închis tabela în minutul 80 al meciului.

Echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, potrivit Mediafax:
Farul Constanţa: G. Curcă - Măţel, Pătraşcu, Pahor, Vukomanovici - Pantelie (Băcilă '59), Ben Teekloh, Voiculeţ (Alibec '68), Rusmir, Gerlem (Matei '83) - Chico. Antrenor: Lucian Marinof.
Dinamo: Dolha - Blay, L. Goian, Moţi, Bruno Simao - Torje (Zicu '59), Papa Malick (Cl.Niculescu '79), Adr. Cristea, Boştină - M. Niculae ( Miranda '83), Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close