Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Farul Constanţa - FC Argeş 2-0. "Marinarii" îşi realizează baremul, dar arbitrul o "comite" (VIDEO)

Farul Constanţa - FC Argeş 2-0. "Marinarii" îşi realizează baremul, dar arbitrul o "comite" (VIDEO)

Farul Constanţa - FC Argeş 2-0. "Marinarii" îşi realizează baremul, dar arbitrul o "comite" (VIDEO)
Sursa foto: dejan rusmir
16 Mai 2009   •   20:54

Nu mai sunt speranţe de salvare de la retrogradare, dar Farul se poate consola că, prin victoria de sâmbătă, a strâns 26 de puncte şi şi-a realizat baremul şi nu va pleca sezonul viitor în Liga II cu nici o penalizare. FC Argeş a venit fără motivaţie pe Litoral, acesta fiind principalul motiv pentru victoria relativ uşoară oblinută de echipa lui Lucian Marinoff.
Echipă scăpată de orice griji legate de retrogradare şi cu nici o şansă de a se califica în cupele europene, FC Argeş a venit pe Litoral fără ambiţie, iar acest lucru s-a văzut din plin în jocul echipei. Jocul a fost cursiv, lucru care le-a permis jucătorilor Farului să îşi creeze suficiente ocazii la poarta lui Boşneag. Primul a marcat Dejan Rusmir pentru gazde în minutul 11, după o incursiune în viteză în urma căreia a driblat portarul şi trimis mingea în plasă din unghi.

Argeşul lui Ionuţ Badea a ieşit la atac, dar echipa sa a suferit în continuare în defensivă. Amândouă echipele au avut ocazii, dar tot gazdele au marcat, prin Chico. Portughezul a primit o pasă în careul mic de la Măţel şi a trimis mingea nestingherit la colţul scurt, din fugă.

Plictiseală multă şi fotbal puţin după pauză. Constănţeanul Gerlem a primit al doilea cartonaş roşu în minutul 60 de la arbitrul Robert Dumitru, dar oaspeţii nu au profitat deloc şi nu au pus mari probleme la poarta Farului. Dar, dacă spectacolul a lipsit, a venit în schimb circul după minutul 80. Mircea Stan de la FC Argeş a văzut al doilea cartonaş galben de la arbitrul Dumitru, dar a fost iertat de eliminare. Văzându-şi norocul, Ionuţ Badea l-a schimbat cât de repede a putut, spre disperarea băncii tehnice a gazdelor, care nu înţelegeau de ce nu a fost restabilit echilibrul numeric. Nu s-a luat nici o măsură, însă, iar partida s-a terminat cu acest scor. Nu înainte ca jucătorii celor două echipe să se ia la bătaie, ca să nu uite cineva că ne uităm la Liga I totuşi, nu-i aşa?
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Farul Constanta FC Arges Liga I
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close