Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Farul Constanţa-Gloria Buzău 2-0. Victorie după un meci anost

Farul Constanţa-Gloria Buzău 2-0. Victorie după un meci anost

Farul Constanţa-Gloria Buzău 2-0. Victorie după un meci anost
Sursa foto: ion marin
28 Feb 2009   •   18:59

Farul Constanţa şi Gloria Buzău s-au întâlnit într-un meci fără mare miză în etapa 18, mai ales pentru buzoieni, care nu mai au mari şanse să se salveze de la retrogradare.
Totuşi nici Farul nu stătea foarte bine în clasament, fiind înainte meciului pe locul 14, cu 19 puncte. Pe de altă parte însă Gloria a reuşit performanţa negativă de a strânge doar trei puncte în 17 meciuri din tur.
Pe de altă parte, antrenorul de la malul mării, Ion Marin, crede încă într-un loc 10, deşi arăta că se teme şi el de jocurile de culise, care speră să dispară, ?dar eu sunt conştient că nu vor dispărea. Anul trecut trebuia să retrogradăm, dar le- am dejucat planurile. Astfel de practici nu vor dispărea niciodată, noi nu ne vom implica niciodată în astfel de combinaţii. Trebuie să devenim o echipă competitivă, o echipă de temut şi să ieşim din mediocritate", a spus Ion Marin.
Debutul meciului nu aduce nimic spectaculos. Cu toate acestea, golul vine pentru gazde în minutul 20, când Rusmir a marcat cu un şut plasat, din interiorul careului.
Acesta a fost de altfel şi singurul moment important al primei reprize, continuarea până la pauză fiind monotonă, cu mingi jucate doar la mijlocul terenului şi fără faze notabile de poartă.
Golul doi vine după pauză, când Alibec majorează diferenţa de pe tabela de marcaj. Băcilă ratează un şut de la 25 de metri, balonul ajunge la Alibec, singur la 10 metri, care trage in dreapta lui Zimmerman. Farul - Gloria 2-0. Acesta va fi şi scorul final al unui meci mediocru.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Farul Constanta Gloria Buzau
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close