Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Farul depune memoriul împotriva arbitrajului de la meciul cu FC Timişoara

Farul depune memoriul împotriva arbitrajului de la meciul cu FC Timişoara

Farul depune memoriul împotriva arbitrajului de la meciul cu FC Timişoara
Sursa foto: bosanceanu
03 Mai 2009   •   17:19

Conducerea clubului Farul Constanţa depune memoriu împotriva arbitrajului de la meciul cu FC Timişoara, pierdut cu scorul de 2-3, apreciind că a fost viciere de rezultat.

"La Timişoara, a fost viciere de rezultat . Greşelile care au defavorizat clar Farul au fost semnalate nu numai de noi, ci şi de oficiali de la Dinamo şi Steaua, care au cerut scoaterea din arbitraj sau suspendarea lui Balaj. Depunem memoriu, deşi nu ştim la ce ne ajută. În cazul lui Marius Avram, deşi au trecut două săptămâni de la depunerea memoriului, CCA nu ne-a dat nici măcar termen de judecată, spunându-ni-se că la Comisie e vid de autoritate", a declarat patronul Gheorghe Bosînceanu, citat de Mediafax.

Bosânceanu a invocat decizia rapidă luată în cazul lui Ionică Serea: "În cazul lui Ionică Serea a putut fi luată o decizie chiar a doua zi după meciul de Cupă, când arbitrul a fost exclus din arbitraj. Toate acestea nu fac decât să ne ducă la concluzia că, dintr-un motiv sau altul, Farul este pedepsită. Nu numai de arbitri, ci şi de observatori, de conducerea CCA, după cum nici conducerea Federaţiei nu se implică în rezolvarea nedreptăţilor care ni se fac. Aşa, e clar că nu avem nicio şansă. Unde e egalitatea de tratament? Noi, dacă vorbim frumos şi nu atacăm pe nimeni de la vârful Federaţiei, ca alţii, avem de suferit".

Meciul FC Timişoara - Farul a fost arbitrat de o brigadă formată din Cristian Balaj (central) - Iulian Szekely, Florin Ungureanu (asistenţi) - Marian Balaci (rezervă).

Echipa antrenată de Gabi Balint, FC Timişoara, a trecut pe teren propriu, de Farul Constanţa cu scorul de 3-2. Gazdele au deschis scorul dintr-un penalty acordat eronat, iar Farul a mai reclamat un fault în atac în faza premergătoare golului 3. Constănţenii au ajuns la cel de-al 10-lea meci fără victorie în Liga I, ultimul succes fiind consemnat în jocul cu Gloria Buzău, din etapa a 18-a. În precedentele 9 partide, elevii lui Lucian Marinof au înregistrat un rezultat de egalitate şi 9 înfrângeri.

Pentru Farul, acesta este al doilea memoriu din acest retur, după cel de la meciul cu CFR Cluj.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Timisoara Gabi Balint
Parteneri
Vladimir Putin, primele declaraţii după discuţiile cu Xi Jinping
x close