FC Argeş - Rapid 1-0. Iordache le oferă giuleştenilor a treia înfrângere a returului (VIDEO)

21 Apr 2009   •   21:25
FC Argeş - Rapid 1-0. Iordache le oferă giuleştenilor a treia înfrângere a returului (VIDEO)

Evoluţia din acest retur a Rapidului este un cu adevărat haotică, dar care oglindeşte totuşi atmosfera de la echipă. După ce au învins în weekend FC Braşov cu 3-1, giuleştenii au pierdut marţi, în deplasare, partida cu FC Argeş, scor 0-1, din etapa a 26-a a Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de Iordache, în minutul 28. Bazzi a centrat de pe partea dreaptă, portarul Marinescu a ieşit greşit la minge, iar Iordache a înscris, administrând rapidiştilor a treia înfângere din acest retur de campionat şi aducând formaţiei piteştene prima victorie pe teren propriu, după opt ani, în faţa echipei Rapid.Giuleştenii au avut şansa să egaleze în minutul 4 al reprizei secunde, când Djalovic a fost faultat în careu de Lăcustă, iar arbitrul Balaj a acordat penalty. Golgheterul campionatului, Juliano Spadacio, a fost cel desemnat să execute, însă şutul său a trecut mult peste poarta lui Boşneag.FC Argeş a mai luat trei puncte de la o echipă din partea de top a clasamentului, însă suporterii sunt îngrijoraţi şi indignaţi de faptul că formaţia ar putea fi retrogradată pentru cazul de corupţie în care este implicat patronul Cornel Penescu. Ei au afişat la meciul cu Rapid şi trei bannere în acest sens: "După zeci de titluri luate pe blat, justiţia în 2009 s-a inventat?", "Din caracatiţa corupţiei aţi tăiat doar un tentacul / Putem spera că îi tăiaţi şi capul?" şi "Uitaţi-vă la clasament, nu credeţi că e suspect?".

Au evoluat echipele:

FC Argeş: 1. Boşneag - 27. Voicu (8. Monel Cârstoiu '88), 5. Bălaşa, 3. Lăcustă, 23. Poienaru - 7. Doman (24. V. Stan '64), 9. Cr. Tănase, 4. Bazzi, 11. Năstăsie - 20. Iordache (13. Dulcea '78), 30. Kamara. Antrenor: Ionuţ Badea.

Rapid: 1. Marinescu - 24. Maftei, 4. J.P. Andrade, 23. Constantin, 5. Mardare - 20. Grigorie (10. Herea '72), 16. Ivelja, 30. Spadacio, 22. E. Dică (17. Pinto '46) - 21. Djalovici (9. Răduţă '81), 87. Pitbull. Antrenor: Marian Rada

Antena3.ro

Parteneri
x close