Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Argeş - Steaua 2-2. Greşeala lui Zapata îi privează pe stelişti de victorie (VIDEO)

FC Argeş - Steaua 2-2. Greşeala lui Zapata îi privează pe stelişti de victorie (VIDEO)

FC Argeş - Steaua 2-2. Greşeala lui Zapata îi privează pe stelişti de victorie (VIDEO)
20 Mar 2009   •   22:37

Steaua a ratat ocazia de a se apropia de primele locuri ale clasamentului, după remiza de la Piteşti. Deşi a avut mai multe ocazii, printre care şi un penalty ratat de Ogăraru, formaţia din Ghencea nu a obţinut decât un punct. Altfel ar fi stat însă lucrurile dacă Zapata nu greşea incredibil pe final, într-un moment în care scorul era 2-1 pentru elevii lui Lăcătuş.

Bucureştenii au avut prima ocazie a meciului, Nicoliţă şutând peste poartă după o combinaţie cu Toja, însă cei care au marcat primii au fost piteştenii, prin Cristi Tănase. O pasă înapoi aiurea a aceluiaşi Nicoliţă, o deviere norocoasă la tacklingul lui Goian şi un şut al atacantului argeşean deviat în primă instanţă de Zapata. Povestea golului reuşit de gazde. Cu avantaj pe tabela de marcaj, echipa din Trivale s-a aşezat cuminte în apărare şi a respins orice tentativă a roş-albaştrilor de a se apropia de poarta lui Boşneag. Totuşi, Toja a lovit bara în minutul 34, anunţând parcă golul egalizator reuşit cu un minut înainte de pauză de Ovidiu Petre. Mijlocaşul oaspeţilor a finalizat centrarea foarte bună a gafeurului Nicoliţă, stabilind astfel scorul la pauză.

Debutul părţii secunde a fost foarte animat, în doar 15 minute ambele echipe ratând câte două ocazii. Dayro Moreno şi Bogdan Stancu au fost la un pas de gol pentru Steaua, replica venind de la Kamara şi Dulcea, care nu au prins spaţiul porţii lui Zapata din poziţii favorabile. Roş-albaştrii au rămas însă mai periculoşi, Goian trimiţând peste din apropiere, iar Ogăraru a executat foarte slab un penalty. Finalul a fost interzis cardiacilor. În minutul 87 Kapetanos i-a adus pe băieţii lui Lăcătuş în avantaj, dar Argeşul a egalat după doar câteva secunde prin Bazzi care a profitat de o greşeală imensă a lui Zapata

FC Argeş: Boşneag - M. Stan, Bălaşa, Lăcustă (V. Stan 70), Bazzi - Cr. Tănase, Tameş, Poenaru, Năstăsie (Doman 61) - Dulcea, Kamara (Iordache 69)
Antrenor: Ionuţ Badea

Steaua: Zapata - Ogăraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicoliţă, Ov. Petre (Tiago 56), Lovin, Toja (Semedo 81) - B. Stancu, D. Moreno (Kapetanos 59)
Antrenor: Marius Lăcătuş











Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I FC Arges FC Steaua
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close