Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov a umilit Steaua: 3-0 în Ghencea

FC Braşov a umilit Steaua: 3-0 în Ghencea

FC Braşov a umilit Steaua: 3-0 în Ghencea
Sursa foto: Gazeta Sporturilor
06 Mar 2011   •   23:25

FC Braşov a învins categoric Steaua Bucureşti într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I, disputat duminică seara. Braşovenii au obţinut astfel prima victorie după 41 de ani în Ghencea, precedentul succes datând din 1970.

Cristescu a deschis scorul după jumătate de oră de joc, când l-a lobat pe Tătăruşanu de la 16 metri, iar Teixeira a dublat avantajul patru minute mai târziu, cu un şut de la 20 de metri. Scorul final a fost stabilit în repriza secundă, când Ilyeş a executat un corner de pe partea stângă, iar Oros a înscris cu capul din patru metri după prelungirea lui Rusu.

Steaua a încheiat partida în zece oameni, după ce Galamaz a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător. După umilinţa îndurată, majoritatea jucătorilor roş-albaştri s-au pus în genunchi în faţa galeriei pentru a-şi cere scuze propriilor fani. Aceştia din urmă au scandat ironic la finalul partidei "Campionii, campionii!" şi i-au cerut demisia lui Marius Lăcătuş.

Tehnicianul Stelei a refuzat să cedeze. "Nu îmi dau demisia. Responsabilitatea este în totalitate a mea, vina o port eu pentru că nu am reuşit să îmi fac jucătorii să evolueze aşa cum ar fi trebuit şi rezultatul nu putea fi altul. Poate am fost neinspirat în alegerea primului 11 care a intrat în teren. Faţă de primul loc e greu de recuperat şi ne rămâne să ne gândim la locul doi. A trecut doar jumătate de oră de la terminarea jocului şi domnul Becali are toate motivele să fie supărat", a declarat Lăcătuş la conferinţa de presă, după ce şi patronul i-a spus să se mai gândească în privinţa unei demisii.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti FC Brasov Liga I
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close