Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov câştigă cu 2-1 în Regie şi scapă de emoţiile retrogradării

FC Braşov câştigă cu 2-1 în Regie şi scapă de emoţiile retrogradării

FC Braşov câştigă cu 2-1 în Regie şi scapă de emoţiile retrogradării
08 Mai 2011   •   19:57

FC Braşov a câştigat cu scorul de 2-1 meciul disputat în Regie împotriva Sportului Studenţesc, contând pentru etapa a 32-a din Liga I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cardoso şi Mateiu, pentru echipa lui Mulţescu punctând Irimia.

 
Cele două echipe nu au stat prea mult pe gânduri şi au căutat golul încă din startul partidei. În primele 20 de minute, Curelea, Negru şi Bălan de o parte şi Cristescu, Matei şi Majernik de cealaltă au trecut pe rând pe lângă deschiderea scorului.
 
După o perioadă scurtă de acalmie, Cardoso a profitat de ieşirea greşită a lui Popescu şi a marcat în poarta goală. Braşovenii s-au bucurat de avantajul lor numai trei minute, pentru că Irimia a restabilit egalitatea cu un şut deviat de la marginea careului. Imediat după, Sportul putea trece în avantaj, dar Ferfelea a tras pe lângă din situaţie de singur cu portarul.
 
Finalul primei reprize a aparţinut echipei lui Conceicao, care, după ce a ratat două ocazii bune prin Viveiros şi Cardoso, a marcat al doilea gol, Mateiu finalizând fără emoţii o pasă primită în faţa porţii de la Viveiros.
 
Partea a doua nu a mai fost la fel de plină de evenimente, poate şi pentru că formaţia de sub Tâmpa nu a mai forţat şi le-a permis studenţilor să construiască mai mult. Elevii lui Gigi Mulţescu nu au dat însă în vreun moment senzaţia că ar putea ameninţa serios poarta lui Marc. 
 
FC Braşov câştigă cu 2-1 şi, cu 40 de puncte, se salvează de la retrogradare şi din punct de vedere matematic, putându-se astfel concentra pe returul semifinalei de Cupa României cu Steaua. De cealaltă parte, Sportul rămâne la cota 20 de puncte şi trebuie să câştige ultimele două meciuri din campionat pentru îndeplinirea baremului.
 
Sportul: Popescu - Raţiu, Lung, Patriche, Farmache - Cr. Irimia (Costin 85), Cruceru (Lungu 46), Bălan, Negru, Ferfelea (L. Dobre 68) - Curelea
 
FC Braşov: Marc - Rusu, Majernik, Oros, Cr. Ionescu - Viveiros, Mateiu (Distefano 70), Toloza, M. Cristescu (Chipciu 70), Fl. Stângă - Cardoso (Martinovic 87).

×
Subiecte în articol: FC Brasov Sportul Studentesc Liga I
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close