Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov ? Gaz Metan Mediaş 2-1. Rezultat meritat, după un final controversat (VIDEO)

FC Braşov ? Gaz Metan Mediaş 2-1. Rezultat meritat, după un final controversat (VIDEO)

FC Braşov ? Gaz Metan Mediaş 2-1. Rezultat meritat, după un final controversat (VIDEO)
05 Apr 2009   •   23:22

O oră şi zece minute de linişte, sub lumina reflectoarelor de pe stadionul Tineretului din Braşov. Apoi pe scenă a păşit Victor Berbecaru, care cu un penalty a sădit furtună. O furtună care avea să se liniştească abia la finalul partidei dintre FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş, când gazdele au sărbătorit victoria, scor 2-1, la primul meci în nocturnă, cu artificii şi aplauze.

În minutul 71, centralul Victor Berbecaru a dictat penalty la o intervenţie în careu a lui Zoran Markovici asupra lui Marius Măldărăşanu. Mingea aştepta nerăbdătoare pe punctul cu var să fie şutată, dar Markovici avea ceva de reglat cu tuşierul Octavian Şovre. După un scurt dialog, asistentul a plecat capul în faţa motivării jucătorului de la Mediaş, deşi reluările îi susţineau mai degrabă prima decizie, şi i-a solicitat lui Berbecaru anularea loviturii de pedeapsă. Haosul s-a instaurat pe teren pentru câteva minute, însă în cele din urmă partida s-a reluat.



Berbecaru şi-a spălat păcatele în minutul 81, când a judecat corect o fază şi a lăsat perfect avantaj pentru braşoveni. Romeo Surdu a scăpat singur cu Vâtcă şi l-a învins pe portarul oaspeţilor cu şut la colţul scurt, sărbătorind apoi reuşita cu un mesaj pentru fostul portar Ibrahim Dossey. ?Pentru Ibrahim Dossey? şi-a luat şi un cartonaş galben, totuşi.

Tensiunea din teren s-a păstrat şi trei minute mai târziu, când a sosit primul cartonaş roşu al meciului. Dudiţă a lovit balonul după fluierul lui Victor Berbecaru şi a primit al doilea avertisment, dar Mediaş a reuşit să egaleze câteva momente mai târziu, când Edson a profitat de indecizia fundaşilor braşoveni.

Gazdele au intrat din nou în avantaj în minutul 87, când Nicolae Constantin a reluat cu capul din marginea careului de 6 metri o minge centrată din corner, care a intrat în poartă după ce l-a lovit şi pe Vâtcă. Elevii lui Răzvan Lucescu aveau să rateze apoi alte câteva ocazii clare de a îmbunătăţi golaverajul echipei, pe când Gaz Metan Mediaş a terminat meciul în opt oameni de câmp, după ce Buzean l-a lovit cu cotul pe căpitanul echipei FC Braşov, Robert Ilyes, gest în urma căruia a primit direct cartonaşul roşu.

Rezumatul video al finalului de meci


Au evoluat echipele:

FC Braşov: Coman - Duarte, Nae Constantin, B. Nicolae, Ezequias - Cristescu (Adriano 65), Ilyes, Măldărăşanu, C. Munteanu (Dedu 77) - Buga (Hadnagy 5), Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu

Gaz Metan Mediaş: Vâtcă - Lazăr, Marcovic, Hoban (Oliveira 86) - Edson, Todea, Kubala, Pârvulescu (Buzean 76) - Dudiţă, Prodan (Zaharia 86), Boaru. Antrenor: Cristian Pustai

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Brasov Gaz Metan Medias Liga I
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close