Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş s-au anihilat: scor 0-0

FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş s-au anihilat: scor 0-0

FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş s-au anihilat: scor 0-0
27 Sep 2010   •   20:24

FC Braşov şi Gaz Metan au arătat un echilibru perfect în partida disputată sub Tâmpa, încheiată cu scorul de 0-0, în cadrul etapei a noua a Ligii I.

Elevii lui Daniel Isăilă au pornit în atac şi au încercat de mai multe ori careul medieşean, dar fundaşii centrali şi portarul Pleşca nu au arătat nici o fisură în zidul creat în faţa porţii. Ştiau una şi bună! E foarte bun un punct pe terenul Braşovului. Planul B al braşovenilor a fost să încerce şuturile de la distanţă, dar execuţiile lor au rivalizat cu nişte lovitură de pedepsă, foarte bune, dar la rugby, nu la fotbal, scrie Gazeta Sporturilor.

Simţind pericolul, profesorul Pustai a pus un semn de "mai mic" între 1 punct şi victorie, şi a dat semnalul de a urca linia defensivă spre mijlocul terenului. Drept urmare, Gazul a început să conteze la poarta lui Marc. Eric centrează, Marc respinge. Hoban trimite şi el de la distanţă, dar şutul său l-a lovit pe Răzvan Lucescu, dar nu pe selecţioner, ci bannerele din spatele porţii lui Marc.

În partea secundă nu s-a schimbat nimic, înafară de porţi. Scenariul a fost respectat de ambele echipe şi portarii celor două combatante au răspuns doar unor şuturi anemice, de la distanţa, mai informează sursa citată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Brasov Gaz Metan Medias Liga I
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close