Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara a renunţat, din senin, la transferul lui Herea

FC Timişoara a renunţat, din senin, la transferul lui Herea

FC Timişoara a renunţat, din senin, la transferul lui Herea
Sursa foto: Marian Iancu
26 Ian 2009   •   19:22

Transferul lui Ovidiu Herea de la Rapid la FC Timişoara era considerat o certitudine, dar afacerea a picat, brusc, luni, acest lucru fiind făcut public de patronul echipei de pe Bega, Marian Iancu, printr-un comunicat pe site-ul oficial al grupării.
"Deoarece riscam să producem o nouă telenovelă cu titlul 'Herea', clubul FC Timişoara a renunţat definitiv şi irevocabil la transferul jucătorului.", a anunţat Iancu, surprinzând prin decizia luată. Patronul echipei bănăţene a găsit deja vinovaţii căderii acestui transfer, ei găsindu-se, spune Iancu, în anturajul jucătorului, responsabil şi de telenovela venirii lui Herea la Rapid de la Sportul Studenţesc, în urmă cu un an şi jumătate.
Clubul Rapid, susţine conducătorul de pe Bega, a fost un foarte bun partener în negocierile privind transferul. Cu toate acestea, se pare, jucătorul va rămâne în Bucureşti, urmând să se antreneze în continuare sub comanda lui Marian Rada.
"Este adevărat, transferul lui Ovidiu Herea a picat. Ne-am înţeles cu Rapid, ne-am înţeles cu Ovidiu Herea, dar există prea mulţi impresari, prea mulţi părinţi, prea multă golănie. Eu nu accept asta, iar din momentul ăsta subiectul acestui transfer e încheiat pentru mine. Am mai tratat o dată pentru Ovidiu Herea şi tot din această cauză a picat.
Am anunţat şi Rapidul că nu se va mai face transferul şi pot să spun că îmi pare rău că nu am putut să ajut clubul din Giuleşti să scape oarecum de impasul financiar prin care trece. Dar eu nu am timp de pierdut cu astfel de golănii, vorba lui Murphy, ce începe prost, se termină şi mai prost", a precizat Iancu ulterior motivul renunţării la achiziţionarea jucătorului, într-o intervenţie la GspTV.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu FC Timisoara FC Rapid
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close