Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara ? Dinamo. Cine este adevăratul lider?

FC Timişoara ? Dinamo. Cine este adevăratul lider?

FC Timişoara ? Dinamo. Cine este adevăratul lider?
06 Noi 2008   •   15:48

Sâmbătă, de la ora 20.30, FC Timişoara se va confrunta cu liderul Campionatului, Dinamo, în primul meci tare al etapei a XIV-a, etapă ce duminică ne va oferi şi Rapid ? Steaua.
O parte a suporterilor alb-roşii vor face deplasarea cu avionul, în premieră pentru un meci din ţară, iar oficialii bucureşteni privesc de sus echipa de pe Bega, la adăpostul celor 5 puncte care îi desparte de bănăţeni, dar mai ales a celor 11 ani de invincibilitate în faţa acestora. Iată câteva declaraţii în preambulul acestei partide:

Dan Alexa, FC Timişoara:?Meciul cu Dinamo este special pentru noi . Ştim ce bucurie le putem face suporterilor dacă am învinge Dinamo şi ar fi păcat să nu profităm de momentul bun prin care trecem. După joc şi după numărul de puncte adunate pe teren, noi suntem liderul?.

Gabriel Torje, Dinamo:?Trebuie să ne gândim numai la meci şi mai puţin la ceea ce e în tribune. Va fi un meci foarte greu având în vedere că Timişoara n-a mai pierdut de foarte mult timp. Mă aştept să fiu huiduit de suporteri la Timişoara şi mă doare acest lucru. Probabil că toată echipa va fi huiduită, nu doar eu, pentru că se cunoaşte rivalitatea dintre Poli şi Dinamo.?

Dusan Uhrin, FC Timişoara:?Dinamo este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, dar trebuie să-i învingem ca să rămânem sus în clasament. Miza acestui meci este locul unu. Nu există un lider în România în acest moment, mai multe echipe au un cuvânt de spus, avem un campionat echilibrat.?

Mircea Rednic, Dinamo:?Abia am încropit un lot pentru meciul de la Timişoara. În atac îi am doar pe Miranda şi Dănciulescu, el e singurul pe care mă pot baza mereu. Lumea vrea spectacol, dar eu nu pot folosi aceeaşi echipă la două meciuri. Nu caut scuze, oricum vom ţinti victoria cu Timişoara?
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Dinamo Bucuresti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close