Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara este prima finalistă a Cupei României după 4-1 cu Dinamo (VIDEO)

FC Timişoara este prima finalistă a Cupei României după 4-1 cu Dinamo (VIDEO)

FC Timişoara este prima finalistă a Cupei României după 4-1 cu Dinamo (VIDEO)
28 Apr 2009   •   22:39

Dinamo şi-a luat gândul de la event în acest sezon, după ce a fost eliminată în semifinalele Cupei României de FC Timişoara. Echipa bănăţeană şi-a luat astfel revanşa pentru înfrângerea cu 0-3 din campionat şi se anunţă marea favorită la cucerirea trofeului.

Fără spectatori în tribune şi fără ritm. Aşa a început meciul de la Cluj. Dinamo a încercat prima ceva, Dănciulescu ratând din şase metri, în timp ce Cristea şi Torje au preferat şuturile de la distanţă, dar acestea nu i-au dat emoţii lui Pantilimon. Timişoara a dat primele semne de viaţă abia în minutul 25, dar a lovit decisiv. Bucur a plecat excelent de la limita offsideului, a şutat în bară, mingea a sărit la Magera care a deschis scorul. Alb-roşii puteau egala prin Cristea, şut respins de portarul bănăţenilor, sau prin Goian, Cisovsky respingând din faţa porţii goale.



Rednic a forţat la reluare cu Miranda, însă prima şansă a părţii secunde a aparţinut formaţiei de pe Bega, centrarea lui Maxim căzând pe bara transversală. Deşi Dinamo a continuat să domine clar la capitolul posesie, tot bănăţenii au marcat, prin Abiodun, care a şutat fără preluare la centrarea aceluiaşi Maxim. ?Câinii? s-au aruncat în atac, Dănciulescu reuşind să marcheze, dar reuşita atacantului din Ştefan cel Mare a fost anulată pentru offside. ?Puriul? l-a aruncat în luptă şi pe Claudiu Niculescu, dar liderul din Liga I a reuşit să înscrie printr-un mijlocaş, centrarea lui Cristea transformându-se în şut şi gol.

Chiar dacă toată lumea aştepta ca Dinamo să se prăvălească spre poarta lui Pantilimon, trupa lui Balint a luat meciul pe cont propriu, ratările lui Curtean şi Borbely anunţând reuşita lui Bucur, care a pecetluit calificarea timişorenilor în finala Cupei României. Mai ales că bucureştenii au rămas şi în zece după eliminarea lui Izvoranu, iar Nibombe a stabilit rezultatul final în minutul 87.









Dinamo:
Matache ? Scarlatache, Moţi, Goian, Izvoranu ? Torje (Zicu 58), Papa Malik (Miranda 46), Boştină, Cristea ? Dănciulescu, M. Niculae (Niculescu 69)
Antrenor: Mircea Rednic

FC Timişoara:
Pantilimon ? Stancu, Luchin, Nibombe, Latovlevici ? Abiodun,Cisovsky, Borbely, Curtean (Parks 79) ? Magera (Maxim 46), Bucur (Scutaru 87)
Antrenor: Gabi Balint

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei FC Timisoara Dinamo
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close