Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara-Farul Constanţa 3-2. Victorie grea, după un meci de ?desene animate? (VIDEO)

FC Timişoara-Farul Constanţa 3-2. Victorie grea, după un meci de ?desene animate? (VIDEO)

 FC Timişoara-Farul Constanţa 3-2. Victorie grea, după un meci de ?desene animate? (VIDEO)
Sursa foto: gabi balint
02 Mai 2009   •   21:12

Echipa antrenată de Gabi Balint, FC Timişoara, a trecut, pe teren propriu, de Farul Constanţa, scor 3-2, şi a acumulat 55 de puncte, la fel ca şi ocupanta locului 2, Dinamo, care are însă un meci mai puţin disputat.
Cu toate acesta, constănţenii au primit un gol dintr-un penalty inexistent, al doilea a fost autogol iar al treilea un cadou făcut lui Bucur de Teekloh şi Pătraşcu.

1-0, min. 7: Gigel Bucur a transformat cu siguranţă o lovitură de la 11 metri. În minutul 9, timişorenii au avut o ocazie mare prin Parks, care a driblat câţiva adversari şi a şutat, dar balonul a fost respins de Curcă. La aceeaşi fază, mingea a ajuns la Cisovsky, care a tras, iar balonul l-ar fi lovit în mână pe Chico, fază în urma căreia arbitrul Cristi Balaj a acordat lovitură de la 11 metri pentru timişoreni, care a fost transformată de Gigel Bucur.




După o jumătate de oră, bănăţenii nu mai aveau chef de joc, motiv suficient pentru ca constănţenii să profite şi să încerce poarte prin Rusmir - min 29, dar şi Gerlem - min 35, cu şuturi de la distanţă.

1-1, min. 45: Gerlem a centrat în careul timişorenilor pentru Rusmir, acesta a reluat spre poarta lui Pantilimon de la circa 7 metri, iar ultimul a gafat şi a scăpat mingea în poartă.


2-1, min. 60: Curtean a executat o lovitură de la colţ, iar Ben Teekloh a marcat în propria poartă în încercarea de a respinge balonul.

2-2, min. 62: Gerlem a centrat în careul timişorenilor, iar balonul a ajuns la Chico, acesta a preluat şi l-a învins pe Pantilimon cu un şut plasat.

3-2, min. 71: Stancu a aruncat de la margine, apărătorii Farului s-au bâlbâit în careu, iar balonul a ajuns la Bucur, care a marcat cu un şut din apropierea porţii.



Victoria grea l-a nemulţumit pe Marian Iancu.
"Pentru mine, la fel ca şi punctele, este importantă şi atitudinea jucătorilor din teren. E nevoie, probabil, să simtă şi o mînă forte. Eu am impresia că îl ascultă pe Gabi Balint atunci cînd vor ei. Au unele momente în care intră pe teren şi se văd deja învingători şi îl sfidează pe Gabi.
Voi lua măsuri, pentru că astăzi am jucat de desene animate. Eu trebuie să fiu cu picioarele pe pămînt şi să îi aduc şi pe ei, pentru că vreau să uit repede ce s-a întâmplat astăzi. A fost o greşeală la primul penalty, dar nu se poate spune că Balaj a arbitrat cu tentă", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabi Balint Marian Iancu FC Timisoara
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close