Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara rămâne fără antrenor: Petrovici va prelua naţionala Serbiei

FC Timişoara rămâne fără antrenor: Petrovici va prelua naţionala Serbiei

FC Timişoara rămâne fără antrenor: Petrovici va prelua naţionala Serbiei
13 Sep 2010   •   15:17

Vladimir Petrovici a declarat că a ajuns la un acord cu preşedintele federaţiei sârbe, Tomislav Karadzici, privind preluarea conducerii tehnice a reprezentativei Serbiei şi că aşteaptă să fie validat de Comitetul Executiv al forului de la Belgrad, informează blic.rs, citează Mediafax.

"Acum sunt la Timişoara, pentru a rezolva nişte probleme aici. Pentru mine, totul este foarte clar: Serbia nu poate fi refuzată! Visul oricărui antrenor este de a antrena într-o zi cea mai bună echipă din ţara sa. Îi cunosc pe mulţi dintre jucătorii actuali din perioada în care antrenam echipa de tineret. Sunt băieţi buni, jucători buni, de succes la echipele lor. Toată lumea ştie că avem o echipă capabilă de rezultate bune", a afirmat Petrovici.

Deja fostul tehnician al FC Timişoara îl va înlocui la echipa naţională a Serbiei pe Radomir Antici, care îşi va rezilia contractul în urma rezulatelor slabe ale formaţiei din ultimul timp.

Patronul timişorean Marian Iancu a declarat că nu a fost stabilit un succesor al antrenorului sârb, dar a lăsat să se înţeleagă că jucătorul Cosmin Contra ar putea fi numit antrenor principal.

În vârstă de 55 de ani, Petrovici a antrenat pe Steaua Roşie Belgrad (1996-1997, 2009-2010), FC Bor (1999), "naţionala" U21 a Serbiei (2002-2004), Vojvodina (2004), Dalian Shide (2005-2006), "naţionala" Chinei (2007-2008), Poli Timişoara (2010).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close