Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara s-a impus cu 2-1 la CFR Cluj şi rămâne neînvinsă în Liga I

FC Timişoara s-a impus cu 2-1 la CFR Cluj şi rămâne neînvinsă în Liga I

FC Timişoara s-a impus cu 2-1 la CFR Cluj şi rămâne neînvinsă în Liga I
05 Mar 2011   •   22:05

FC Timişoara rămâne singura echipă neînvinsă a Ligii I, după ce sâmbătă a reuşit să câştige cu 2-1 un meci foarte important cu CFR Cluj, disputat în deplasare. Victoria, a doua în 11 meciuri la Cluj, precedenta datând din 1948, îi menţine pe bănăţeni în plasa liderului Oţelul Galaţi, care a câştigat cu 1-0 partida cu Rapid Bucureşti.

Oaspeţii au deschis scorul prin Zicu, în minutul şase, dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Panin la Helder, dar bucuria nu a durat prea mult, pentru că CFR a egalat la scurt timp, prin Cadu (9), tot din penalty, la o intervenţie hazardată a lui Bourceanu la Cadu.

În partea a doua, deciziile eronate ale arbitrului au decis soarta jocului. Mai întâi, Marius Avram l-a eliminat pe Bastos pentru al doilea cartonas galben, după ce acesta a cazut în careu, într-un duel cu Sepsi. Centralul ar fi trebuit să acorde penalty. Apoi, Avram a anulat un gol perfect valabil al lui Zicu pe motiv de fault în atac la Cadu, însă căpitanul clujenilor fusese lovit de un coechipier. În minutul 78, Ricketts a reuşit să o aducă pe Poli în avantaj, când a fructificat pasa perfectă a lui Axente.Fiecare formaţie a avut apoi câte o bară în final, gazdele prin Hora (79), iar oaspeţii prin Axente (90).

Oţelul - Rapid 1-0
Într-o altă partidă din etapa a 20-a a Ligii I, Oţelul Galaţi a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Marius Pena (68), după o fază fixă.

Rapid a avut şansa egalării, dar Ovidiu Herea a trimis mingea în bara transversală de la numai câţiva metri în minutul 74. Giuleştenii au terminat meciul în inferioritate numerică, Marius Constantin fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben.

Gloria - Sportul 1-0
Cu acelaşi scor s-a impus şi Gloria Bistriţa în partida cu Sportul Studenţesc. Unicul gol al partidei a fost marcat de Simone Cavalli (52), aceasta fiind prima reuşită a atacantului italian venit în această iarnă la Gloria.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close