Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara se chinuie cu Gloria Bistriţa, pe teren propriu: scor 2-2

FC Timişoara se chinuie cu Gloria Bistriţa, pe teren propriu: scor 2-2

FC Timişoara se chinuie cu Gloria Bistriţa, pe teren propriu: scor 2-2
24 Iul 2010   •   22:34

După Unirea Urziceni, FC Vaslui şi CFR Cluj, o altă candidată la titlu în Liga I a debutat cu stângul în noul sezon competiţional. FC Timişoara a fost ţinută în şah, pe teren propriu, de Gloria Bistriţa, cele două formaţii terminând partida la egalitate, scor 2-2.

Cu un antrenor nou pe banca tehnică, Vladimir Petrovic, FC Timişoara a început în atac partida cu Gloria Bistriţa, iar Dorin Goga a deschis scorul în minutul 11. Gloria a egalat opt minute mai târziu prin Andrei Mureşan, cu un şut pe jos de la 10 metri.

În minutul 33 al partidei de la Timişoara, Gloria Bistriţa a reuşit să marcheze, însă centralul Sebastian Colţescu a anulat golul înscris de De Pina pe motiv de fault în atac.

Oaspeţii au reuşit totuşi să treacă în avantaj în minutul 70, când Coroian a transformat un penalty obţinut de De Pina. Lucrurile s-au înrăutăţit pentru Timişoara când Cosmin Contra a văzut direct cartonaşul roşu, după ce şi-a lovit un adversar, un minut mai târziu.

În zece oameni, Timişoara a egalat în minutul 73, după lovitura liberă executată excelent de Magera. Echilibrul s-a restabilit şi în ceea ce priveşte numărul de jucători de pe teren, în minutul 83, când Vali Năstase a fost eliminat pentru o intrare dură la Goga.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Liga I
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close