Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara se împiedică la Cluj, scor 2-0 pentru CFR. Avantaj Dinamo (VIDEO)

FC Timişoara se împiedică la Cluj, scor 2-0 pentru CFR. Avantaj Dinamo (VIDEO)

FC Timişoara se împiedică la Cluj, scor 2-0 pentru CFR. Avantaj Dinamo (VIDEO)
Sursa foto: diego ruiz
06 Mai 2009   •   22:50

Două câştigătoare a avut partida din Gruia de miercuri seară. CFR Cluj, evident, dar mai ales Dinamo, liderul hulit de toţi. Victoria cu 2-0 a lui CFR a tranchilizat speranţele la titlu ale timişorenilor şi au făcut ca echipa din Banat să nu mai aibă soarta în propriile mâini. Timişoara rămâne în urma acestui rezultat la şase puncte de Dinamo, în timp ce CFR a egalat Steaua în clasament.
Atmosfera partidei a fost, cu certitudine, una de derby. Duelul tribunelor a fost la fel de încins ca acela din teren, iar suporterii celor două echipe s-au admonestat puternic reciproc. Timişoara a jucat foarte bine în primele clipe ale partidei, iar Gigel Bucur a fost un pericol foarte mare pentru poarta lui Nuno Claro. Atacantul de buzunar al lui Gabi Balint a fost aproape de a-l învinge pe portughez în minutul 4, iar Abiodoun a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului puţin mai târziu. Totuşi, oaspeţii au cedat repede iniţiativa şi CFR a preluat frâiele meciului, mutând jocul la poarta lui Pantilimon. Ocaziile memorabile au întârziat, însă, să apară, în ciuda încercărilor eşuate ale lui Sixto Peralta şi Culio de mai multe ori. Pauza a prins echipa bănăţeană ţintuită în propriul careu, sperând să lucrurile se vor desfăşura diferit în al doilea mitan.
Ghinion, însă, după pauză pentru timişoreni, care au primit gol la doar cinci minute de la reluare. Pereira a centrat de pe stânga, Sixto Peralta a intrat în combinaţie cu Diego Ruiz şi argentinianul a rămas singur cu portarul Pantilimon, pe care l-a executat scurt cu un vole la colţul lung.

Timişoara nu a reuşit, în continuare, să se concentreze, iar Gigel Bucur nu a arătat de ce este golgheterul Ligii I atunci când a scăpat singur cu portarul Nuno Claro, în minutul 58, şi a şutat jenant cu piciorul stâng. Floricelele lui Parks şi incisivitatea lui Artiom Karamian nu au ajutat prea mult, pentru că Stancu şi Bucur au ratat ţinta de la 6 metri, făcându-l erou pe portughezul din poarta gazdelor în minutul 67. Contrar cursului jocului, CFR a mai marcat o dată în minutul 73, atunci când nou-intratul Dubarbier a prins un şut de zile mari de la marginea careului mare şi l-a lăsat statuie pe Pantilimon, care nu a putut scoate mingea de sub bară.

Ocaziile au aparţinut, în continuare, bănăţenilor, dar elevii lui Balint au arătat aceeaşi lipsă de concentrare în atac şi s-au stins încet dar sigur în finalul de meci. Partida s-a terminat cu victoria CFR-ului, care a egalat-o la puncte pe Steaua, pe locurile 4-5 în Liga I.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Timisoara Liga I
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close