Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara şi-a luat antrenor din Serbia. Vladimir Petrovic a semnat un contract pe doi ani

FC Timişoara şi-a luat antrenor din Serbia. Vladimir Petrovic a semnat un contract pe doi ani

FC Timişoara şi-a luat antrenor din Serbia. Vladimir Petrovic a semnat un contract pe doi ani
05 Iun 2010   •   13:47


Sârbul Vladimir Petrovic este noul antrenor al FC Timişoara. Site-ul oficial al clubului bănăţean a informat că fostul tehnician de la Steaua Roşie Belgrad a semnat un contract pe doi ani şi va fi prezentat oficial miercuri, 9 iunie, la Timişoara, în cadrul unei conferinţe de presă.

"A fost o discuţie corectă, negocierile au decurs normal, nu a fost nicio problemă. Sunt convins că aşa va fi şi colaborarea noastră în viitor. Preşedintele Marian Iancu este un om deosebit şi mi-a acordat încredere. Mi-a spus că mă va sprijini în tot ce voi face şi asta este foarte important. Mă bucur că am venit într-un club care este aproape de oraşul unde m-am născut şi unde am activat ca jucător şi antrenor şi care a jucat anul trecut în play-off-ul UEFA Champions League. Am venit la un club cu nume, care a avut rezultate în ultimii ani, cu jucători de calitate", a declarat Petrovic pentru site-ul FC Tmişoara.

Vladimir Petrovic este unul dintre cei mai mari jucători ai spaţiului ex-iugoslav şi unul dintre simbolurile clubului Steaua Roşie Belgrad, sub tricoul căruia a jucat 257 de meciuri, marcând 49 de goluri. El a jucat în anii '80 la Arsenal Londra, Antwerpen, Brest, Standard Liege sau Nancy, şi a antrenat, printre altele, selecţionata de tineret a Serbiei-Muntenegru, selecţionata Chinei şi Steaua Roşie Belgrad, pe care a lăsat-o în etapa 21 a sezonului trecut pe primul loc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close