Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara smulge trei puncte din Giuleşti după victoria cu Rapid, scor 2-0 (VIDEO)

FC Timişoara smulge trei puncte din Giuleşti după victoria cu Rapid, scor 2-0 (VIDEO)

FC Timişoara smulge trei puncte din Giuleşti după victoria cu Rapid, scor 2-0 (VIDEO)
Sursa foto: arman karamian
08 Apr 2009   •   20:36

Considerată în urmă cu două etape echipa momentului în Liga 1, Rapid a ajuns la a doua înfrângere consecutivă după ce a pierdut, miercuri, partida din Giuleşti cu FC Timişoara. Elevii lui Gabi Balint le-au dat o lecţie de eficienţă "feroviarilor" şi au marcat la primele două şuturi spre poarta lui Andrade, în urma unor execuţii frumoase. Bănăţenii speră în continuare la titlu, graţie golurilor unui titular-surpriză, Arman Karamian.
Liga I îşi cerne, în această perioadă, candidatele la titlul de campioană, iar tehnicianul Marian Rada ştia că echipa sa trebuie să treacă peste şocul din Ştefan cel Mare de sâmbătă, când a pierdut cu 3-0, şi să câştige trei puncte. Lucrurile nu au stat deloc aşa, însă, cu toate că gazdele s-au aşezat la conducerea meciului şi păreau să fie mai periculoase în atac. Vasile Maftei a obţinut în minutul 10 o lovitură liberă periculoasă, dar tot el a irosit-o şutând în zid. Minutul 19 a adus şi prima lovitură pentru Rapid. Titularizat în mod surprinzător de inspiratul Gabi Balint, Arman Karamian a venit liber în mijlocul careului de 16 metri şi a primit o pasă bună de la bătăiosul Magera, înscriind cu un şut violent.

Rapidiştii au vrut să ofere o replică la fel de puternică şi s-au aruncat în atac, dar acest lucru s-a dovedit foarte păgubos. Minutul 22 a adus o bară a lui Costin Lazăr, care a reuşit să şuteze foarte bine din unghi, la colţul lung, cu piciorul stâng. Traiectoria mingii a întâlnit, însă, bara, iar portarul Pantilimon se poate considera foarte norocos că nu a primit gol. Cum ocaziile se răzbună deseori în fotbal, tot Timişoara a marcat, în minutul 32, când un frate Karamian a centrat către celălalt, iar acelaşi Arman a apărut foarte oportun în faţa porţii, bătându-l pe Andrade încă o dată.

Cu calculele date peste cap, Rapidiştii au început să atace fără să pună în care pericol poarta oaspeţilor care dădeau impresia că aveau, tactic, sub control evenimentele de pe teren. Marile ocazii ale Rapidului lui Rada şi Iencsi au venit după pauză, atunci când Djalovic, Herea şi Lazăr nu reuşesc să îl învingă pe Pantilimon, aflat în formă foarte bună. Spre final, giuleştenii s-au instalat în careul bănăţenilor şi au reuşit deseori să îşi creeze acţiuni destul de periculoase, dar şuturile au ocolit poarta, iar meciul s-a terminat cu scorul de 2-0, un nou eşec al Rapidului care o scoate din lupta pentru titlu şi zădărniceşte toată munca echipei din începutul returului de campionat.
Echipele trimise în teren de cei doi antrenori
Rapid: Andrade - Maftei, J.P Andrade, M Constantin, Bozovic - Herea, Lazăr , N. Grigore - Cesinha, Spadacio - Djalovic
FC Timişoara: Pantilimon - Bădoi, Nibobme, Cisovsky, Latovlevic - Borbely, Alexa, Art. Karamian - Bucur, Magera, Arman Karamian
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara FC Rapid Liga I
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close