Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara: Uhrin, pe picior de plecare

FC Timişoara: Uhrin, pe picior de plecare

FC Timişoara: Uhrin, pe picior de plecare
09 Noi 2008   •   17:50

Rezultatul meciului din derby-ul cu Dinamo a pus capăt răbdării patronului FC Timişoara. După partida pierdută acasă cu 0-3, Marian Iancu a declarat că soarta antrenorului Duşan Uhrin Jr depinde de rezultatele meciurilor cu Steaua şi AFC Urziceni, din următoarele etape ale Ligii I.
"Duşan Uhrin trebuie să mă convingă că avem drum împreună. Am tăcut când a ratat primul obiectiv, Cupa UEFA, nu am zis nimic după ce s-a întâmplat la Mediaş (Timişoara a pierdut cu 1-5 după ce a condus). Meciul cu Dinamo, orice s-ar spune, este o umilinţă", Marian Iancu, cerându-i 6 puncte din 6 antrenorului în meciurile cu Steaua şi Urziceni. "În ultimul timp am căzut în derizoriu. Fixăm obiective şi nimeni nu le mai ia în seamă. Nu jucăm deloc şi nu arătăm ca o echipă, decât în unele momente. Suntem în pierdere de formă fizică", a mai spus patronul timişorenilor, care a continuat astfel criticile la adresa echipei.
?De trei săptămâni îi atrag atenţia lui Uhrin că echipa joacă din noroc, că suntem obosiţi şi nu se mai poate în stilul ăsta. Milhazes a pierdut punctele de la Constanţa, cu CFR Cluj a făcut aceleaşi greşeli impardonabile, cu Galaţi iarăşi a făcut prostii, iar cu Dinamo s-a văzut că plasamentul greşit l-a trădat iarăşi. Ca el mai sunt câţiva în echipă, aşa că aviz amatorilor", a declarat Marian Iancu.
Fundaşul portughez Carlos Milhazes a fost trimis duminică să se antreneze cu echipa a doua a clubului, ca urmare a prestaţiei slabe din meciul de sâmbătă cu Dinamo. Decizia în privinţa jucătorului a fost luată de patronul Marin Iancu, după o discuţie purtată sâmbătă noapte cu preşedintele Gheorghe Chivorchian. Marian Iancu a dat de înţeles că în iarnă portughezul va părăsi echipa: "El va pleca de aici din lipsă de valoare. Această decizie nu am luat-o după meciul de aseară".
Pe de altă parte, antrenorul declara pentru Gazeta Sporturilor: ?în fiecare săptămână eu pregătesc echipa la fel. Am avut rezultate bune până la acest meci. Poate sunt probleme la echipă pentru că jucătorii nu au primit banii de mai mult timp. Această problemă cu banii a afectat spiritul echipei în ultimele săptămâni. Am explicat această problemă şi domnului Chivorchian şi se ştie despre ce este vorba. Nu este bine deloc. Este un lucru important pentru jucători. Există o problemă de organizare. Cu toate acestea, eu mă gândesc doar la meciul cu Steaua, din care vreau să obţin rezultatul maxim", a spus Dusan Uhrin.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close