Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara va juca 4 meciuri cu porţile închise, după incidentele de la finala Cupei României

FC Timişoara va juca 4 meciuri cu porţile închise, după incidentele de la finala Cupei României

FC Timişoara va juca 4 meciuri cu porţile închise, după incidentele de la finala Cupei României
17 Iun 2009   •   17:50

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, printre altele, miercuri, 17 iunie 2009, să dicteze o suspendare de patru etape împotriva echipei FC Timişoara. Clubul bănăţean a fost sancţionat pentru incidentele provocate de suporteri la finala Cupei României.

?În urma incidentelor provocate de suporterii clubului FC Timişoara la finala Cupei României - Timişoreana, ediţia 2008 - 2009, disputată sâmbătă 13 iunie 2009 la Târgu Jiu, gruparea bănăţeană a fost sancţionată cu interzicerea dreptului de organizare a jocurilor pe stadionul propriu pentru 4 jocuri şi cu penalitate sportivă de 50.000 lei, conform art. 83 / 4, literele b, d, e, f, g, cu raportare la art. 45 / 1 şi 42 / 1, din Regulamentul Disciplinar al Federaţiei Române de Fotbal?, se arată într-un comunicat postat pe site-ul FRF.

Într-o intervenţie telefonică la GSpTV, Marian Iancu, patronul clubului bănăţean, a declarat că ?decizia Comisiei de Disciplină este un abuz, pentru că nu FC Timişoara a organizat finala Cupei, ci Federaţia Română de Fotbal?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Marian Iancu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close